{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

查看: 1255|回覆: 6

純討論,非罵戰,性需要,性伴侶(SP)問題

[複製鏈接]

註冊日期: 2017-9-7

發表於 2017-9-7 19:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
本帖最後由 純討論 於 2017-9-7 20:19 編輯

我首先強調唔係搵SP,唔好鬧

首先講到性呢個問題,男人一題性就比人話咸濕,我明白,咁男仔有需要可以打丁,但係男士們都知道打丁同性行為係2回事,冇得比較,我份人比較奇怪,我好鍾意SEX,但我唔會比錢買性,因為性呢樣野係帶比雙方歡樂,唔可以拉上金錢關係,如果唔係就失真,可能我睇法比較怪啦

好多人係拍拖時,無論男定女都會有性行為,性行為我覺得係一段關係入邊好重要,因為係2個相愛之人,先會一齊做嘅活動,我自己好鍾意SEX,但係女友ONLY,我一定都抱住呢個信念,同佢一齊什至一曰兩次,但係分左手之後,係機緣之下同一個女仔(舊同事)SEX左,果陣時我都已經4個月冇SEX過,果種感覺好好,雖然冇同女朋友果種咁CLOSE,但果一刻我都真係好ENJOY,我就開始諗其實如果男同女都冇拍拖,大家又有需要,究竟有性冇愛(又可以話有愛但唔會一齊)姐係SP可唔可行呢?


係香港以外嘅地方呢個行為好普遍,但係香港性就變成一個好敏感嘅話題,男同女都有性需要,而大家都知道DIY同真係做係唔同嘅事唔同嘅感覺,當然我講緊係男女單身,再加上固定對象而唔係濫交係人都搞果隻啦,2個人都只係想追求性嘅需要,滿足自己生理需要,點解要成日驚成人比人話呢?性本善,當你好想要,忍半年一年,其實芍自己係咪又有好處呢,其實都只係人想滿足自己,同埋最後一點,男自己黎都仲講到,但女仔我唔知道自己真係可以滿足嗎?

我只係純討論想知道男或者女之間有性需要,需要到自己解決唔到時,去搵一個SP,係咪真係咁唔可取呢?我明白都好多人會話,冇feel搞殷都唔會開心,我之前都咁以前,但經歷過2-3次之後就冇再咁做,但果幾次我都可以好投入,都享受到SEX,咁其實係咪我之前比自己太大道德觀念,定係比世俗思想令人唔行出呢一步呢?宜家又唔係70年代,追求自己想要嘅野,我覺得點解要比人批評呢?
回覆
+ Favorite

舉報

註冊日期: 2017-9-4

發表於 2017-9-7 19:58 | 顯示全部樓層
1.成個香港幾乎 都知道 垃圾 乞兒警察...等等 (無及沒有),垃圾 乞兒部門  呃錢!
( 超級大量市民有講過..... )

2. 澳門 你估下?  應該 有3份2 人知道,你咪刪 post.
3. 聯合國?? 台灣, 中國... 正在 漫延, 擴散...肯定嗎 ??  你估下 ??

4.上班 上學 嘈咬 , 人為了利益...競爭和狠毒, 報仇--( 因為橫行霸道... )
肯定嗎?? 肯定...

5. 刪了 結果 都係一樣 ...垃圾 乞兒部門  呃錢....!!!

我的 微信: chanwawa21
我的 QQ : 3371019071
我的QQ: 3360223870
Facebook:ngto1314@gmail.com

通知 特首, 香港政府, 傳媒, 新城, 881903, 香港電台, 娛樂圈和,

請公開

註冊日期: 2016-11-21

發表於 2017-9-7 20:14 | 顯示全部樓層
如果同你Sex既女人又系周圍同人Sex 你唔驚有病傳染咩 無人話無愛搞野系錯 只系擔心傳染病 無人知 甚至你都唔會知對方背後既故事 甚至性生活

註冊日期: 2016-7-12

發表於 2017-9-7 20:33 來自手機 | 顯示全部樓層
你情我願的話,SP係冇問題,不過所有野都有後果,你將來的伴侶可能會介意,對你少D信任,成日疑心你出面有SP,你到時就唔好怪女朋友㸃解對你咁冇信心。仲有,你問下自己,接唔接受到自己老婆之前做過人SP,接受到先好有你上面的諗法。

註冊日期: 2016-11-4

發表於 2017-9-8 12:04 來自手機 | 顯示全部樓層
你情我願,雙方都單身,唔好呃來呃去,唔傷害人既情況
我覺得就接受既

註冊日期: 2017-3-9

發表於 2017-9-8 16:53 | 顯示全部樓層
其實你中意咪得囉,,你條JER又唔係人地條JER,,你同邊個SEX都唔洗同人講架,,點解會比人批評??每個人既價值觀同道德觀都唔同你點控制?

註冊日期: 2016-12-2

發表於 2017-9-8 18:13 | 顯示全部樓層
想叫雞但冇錢就講到懶係有道理咁 收皮啦
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION