{ LIFESTYLE }
17 May 2018
傳孔慶翔因為陳柏宇「出山」唱歌 網友:「震驚13億人」!

如果講曾經係2004年參加American Idol嘅孔慶翔,大家未必會記得係邊個。但如果我話William Hung,相信你地腦海即刻浮出「she bang she bang~she move she move~」呢首歌。日前係美國嘅佢就係Facebook上拍片唱出陳柏宇嘅《霸氣情歌》,唱完就話,「自己最近聽咗首好好聽嘅中文歌,令我有啲掛住香港,希望大家都仲記得我。」


該post一出,吸引唔少網友like爆。William今次突然「出山」原來係幫運動飲品品牌宣傳,而陳柏宇亦係其中一位宣傳大使,仲有消息話該品牌 今個星期日邀請 William Hung 復出唱 live!!OMG!!唔少網友都話呢個消息簡直係「震驚13億人」!


當年只有25歲嘅william~好young~




Ending pose幾型~



但一班評判就唔多想睇LOL

現年35歲嘅 William,係洛杉磯公共衛生部門工作,去年2月更開拓新事業做勵志演說家,以自身經驗幫人找尋內心嘅勇氣。不過原來佢已經曾有兩段婚姻,可惜最終都係離婚收場,他概嘆要經營一段婚姻絕不簡單,「要付出所有東西,並且要時刻遷就和為對方著想,以後花多點時間了解對方。」,睇得出佢對愛情仲有憧憬。



Source:Facebook/Instagram

Text:Alina Wan

KEYWORDS / 孔慶翔
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION