{ LIFESTYLE }
11 Jul 2018
S.H.E傳面臨解散 Ella有意到內地做導演?

今年9月就出道17年嘅台灣女子天團S.H.E,近幾年成員都各自發展,例如Hebe就做歌手,為不少電影唱出主題曲,成績亦非常好。但今日台灣傳媒就傳出她們面臨解散,皆因S.H.E與所屬唱片公司華研嘅合約10月到期,當中成員Selina同Hebe已經續約,但Ella就與老公賴斯翔開設個人工作室「勁樺娛樂」,要再見到S.H.E三人合體也可能遙遙無期,唔少fans都表示好擔心!






Ella老公賴斯翔其後亦有為事件解釋,表示自從老婆誕下仔仔後,在工作方面必須作出調整。至於有傳Ella是因為想把演藝重心轉往內地,嘗試做導演一事,賴斯翔就否認,「不知哪來的消息,不是這樣打算的。Ella想拍戲,並非當導演。」





其後Ella老公亦有為傳聞解畫,指仲未傾續約事宜,並透露老婆Ella月尾將有公開活動,屆時就會同大家宣佈。佢仲笑言S.H.E感情太好,連颱風都打唔甩。而9月份也會舉辦S.H.E成軍17年的活動,咁fans可以大可放心喇!



Source:Facebook
Text:Alina Wan

KEYWORDS / S.H.E, 賴斯翔
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
02 Sep 2018
Load more
 
NOTIFICATION