{ FORUM - HOT OFFERS }
Search
Title / Tags Author

查看: 1034|回覆: 23

ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

[複製鏈接]

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-4 14:38 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
為迎合Alqvimia業務擴展,九龍灣德福分店將於2009年4月1日搬遷,並於2009年3月1日至31日舉行「擴充搬遷優惠月」,屆時,所有家居護理產品將罕有地以九折發售,會員更有折上折優惠。  (* 優惠只限於九龍灣德福分店)

詳情可致電2243-3337查詢。
地址︰九龍灣德福廣場 1 期 G34 號舖


*** 新店資料將稍後公布 ***




有關Alqvimia - 殿堂級香薰品牌
西班牙專業香薰品牌Alqvimia,創立於1984年,現已是一所發展成熟的跨國公司,其業務不繼擴充,而銷售點已遍佈全球24個國家及地區,全球多間知名的Spa及五星級酒店選用。

百分百天然是Alqvimia的宗旨,堅持從世界各地搜羅最上乘的野生植物。Alqvimia的「陰陽平衡」美的哲學,著重精油本身的功效,也須配合香薰的陰陽屬性。透過陰陽測試,選擇合適的香薰以平衡整體的陰陽屬性,發揮香薰最大的功效,滋潤身心,達至美麗、健康。此外,Alqvimia亦致力環保工作及重視「人道經濟」,促使世界變得更和諧。
回覆
+ Favorite

舉報

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-4 15:48 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

PUSH!!
等我去睇睇先

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-4 23:57 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

搬去邊呀?

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 00:51 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

佢搬去邊呀!係咪仲係九龍灣德福

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 14:04 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

九折:fa13

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 14:53 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

circlechai Wrote:
-------------------------------------------------------
> 九折
-------------------------------------------------------
哩間野從來都唔會折架, 我聽朋友講過佢地member先得95折, 今次要去睇下有咩買。

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 16:59 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

Push...
i want to know if all the products have 10% discount?

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 19:49 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

佢d o野好貴!!!

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 20:31 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

~MaDuSo~ Wrote:
-------------------------------------------------------
> 佢d o野好貴!!!
-------------------------------------------------------
yes, expensive.

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-5 23:09 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

佢些產品係好貴好貴,一樽cream要成7xx,會員都係得九二折,所以今次有九折,再有九二折,就平好多架喇~
我最鍾意佢支volume brust oil,一支用了7個月,原價要$650一支~

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-6 20:00 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

請問有無sis知道~住上水~可以點樣去到德福呢?
唔識去呢間店呀>.<

volume bust oil <- 算係 所有家居護理產品 既範圍內嗎?

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-9 01:26 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

volume bust oil <- 算係 所有家居護理產品 既範圍內嗎?
我都想知~~~

UglyGirl :
你去到九龍灣mtr,就好易搵到德福商場~~~

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-9 22:15 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

I have 15% + 10% , totally around 25%
But, i think they just allow me to buy it by myself.
I can help you all to buy.
PM me if needed. or we can meet there to buy.

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-10 10:41 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

好貴 折左都好貴~

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-10 12:40 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

tansh Wrote:
-------------------------------------------------------
> I have 15% + 10% , totally around 25%
> But, i think they just allow me to buy it by
> myself.
> I can help you all to buy.
> PM me if needed. or we can meet there to buy.
-------------------------------------------------------
妳幾時去丫?我都想買丫~我住九龍灣咖咋

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-20 21:46 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

平讓一支alqvimia body sculptor
http://www.beautyexchange.com.hk/revamp/forums/read.php?8,5519424

有意pm我呀:fa12

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-21 12:38 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

is very expensive after get the 10% off

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-22 13:31 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

10% off, too big discount !:fa13

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-23 15:44 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

tansh Wrote:
-------------------------------------------------------
> I have 15% + 10% , totally around 25%
> But, i think they just allow me to buy it by
> myself.
> I can help you all to buy.
> PM me if needed. or we can meet there to buy.
-------------------------------------------------------
我在這次的優惠買了一些產品,算是大失血
這個禮拜四要去銅鑼灣做facial,
有興趣買產品的sister, 可以pm 我
我們約在那裡見面
最好是先跟我聯絡,告訴我你要買什麼
我先打電話給ba, 請他幫我先保留產品

註冊日期: 2009之前

發表於 2009-3-23 15:46 | 顯示全部樓層

Re: ALQVIMIA 擴充搬遷優惠月

tansh Wrote:
-------------------------------------------------------
> I have 15% + 10% , totally around 25%
> But, i think they just allow me to buy it by
> myself.
> I can help you all to buy.
> PM me if needed. or we can meet there to buy.
-------------------------------------------------------
我在這次的優惠買了一些產品,算是大失血
這個禮拜四要去銅鑼灣做facial,
有興趣買產品的sister, 可以pm 我
我們約在那裡見面
最好是先跟我聯絡,告訴我你要買什麼
我先打電話給ba, 請他幫我先保留產品
85折後再9折
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION