{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

各位sis介唔介意男朋友同女仔單獨出街

註冊日期: 2015-8-18

發現男朋友單獨同個女仔出街,
佢話無做對唔住我既事,同個女仔只係普通朋友,但我好唔開心,叫佢del晒個女仔既電話佢又唔肯,話我任性唔講道理,話佢自己無錯,係我小題大做

P.s 佢係個d成日清whatsapp既人,就連同我既對話都會刪,但就一直keep住同呢個女仔既對話,唔捨得刪,要我發脾氣先肯刪,所以我先對呢個咁有介心,今次知道佢地出街真係好唔開心
+ Favorite

註冊日期: 2015-10-3

真心鐘意你就應該避忌啦

朴燦烈的身高差女友 發表於 2015-9-24 2:42
我就會睇下個女仔我識唔識 如果識既交情幾好既話都冇問題 但交情唔好仲要黑我憎既同唔識就一定唔得

交情好既先最易係小三!我曾經就係因為太信個死黨,由距地出去玩,玩玩下就搞埋一齊,有時女人都係要小心啲好,防人之心不可無呀

註冊日期: 2015-8-13

十分介意

註冊日期: 2015-8-3

一定介意,

一定唔俾,有第一次就有第二次,出出下街上埋屋企咁點算,何況你都話佢淨係唔刪個女仔個對話,一定有d野!!!

註冊日期: 2015-9-18

會介意
事前事後都會鬧一餐!!\"/

如果都要堅持去
我會以其人之道狂約男仔單獨去街玩

唔好拉住我!!!!!!!!!!!

註冊日期: 2015-5-30

本身已經好介意,事後至發現真係會嬲到上心口
如果清wtsapp會洗曬所有人包括我,但偏偏唔deL個女仔..
咁我唔會想再見到佢

註冊日期: 2015-5-30

鄭容和老婆是我 發表於 2015-10-2 01:54
我男友試過同個大陸妹單獨去海記玩左日添~
講真係介意嫁,但又話係陪朋友乜乜柒柒咁,話人地第一次黎香港 ...

乜乜柒柒都幾重點..內心堅係一堆粗口湧在心頭

緊係介意啦!其實如果無野,個男又點會唔del個女既對話呢?要留對話都係留自己女朋友既對話呢

註冊日期: 2015-10-2

WhatsApp個個堅離譜,但出街就冇乜問題,拍拖都應該有自己生活圈子,冇女仔朋友先驚,正常食飯冇乜問題

註冊日期: 2015-9-6

同女仔出街唔係問題 問題係鏟你whatsapp都唔鏟個女仔whatsapp 佢想點先

註冊日期: 2015-1-25

我男友試過同個大陸妹單獨去海記玩左日添~
講真係介意嫁,但又話係陪朋友乜乜柒柒咁,話人地第一次黎香港緊係要去下啲主題樂園,我冇野好講。

註冊日期: 2015-8-5

好介意,平時番工都無時間見,放工就係番屋企休息下,weekend就係俾自己,屋企人,男女朋友咁,陪女朋友or family都五够時間,做咩仲要用同女朋友嘅時間出去單獨同女性朋友一起!

註冊日期: 2015-10-1

絕對介意的吧
你男友這種行為應該有點問題
作為有女朋友的男性應該與其他異性保持適當距離
這絕對不是女友小不小心眼的問題
這是對女友最起碼的尊重吧
很顯然你男友似乎沒有這種意識
按照你所說的男友還捨不得刪和那女的聊天記錄
估計你男友可能對她真有念想
不過如果妳一直在這問題上吵鬧估計可能更會引起他的反感
所以建議先靜觀其變吧也有重新思考你們之間關係的必要吧

註冊日期: 2015-9-30

{“愛”●是需要“3信”!!}
對自己要"自信"、對對方要"信任"、對此情要"相信"!
{真愛♡真信}
就不會衍生這些類問題!
妳要是信任他,他何須隱瞞?!(何以給藉口對方去暪騙自己)
妳要是相信這段情,又有誰能介入&破壞?!(連自己都動搖,對方自也會動搖)
妳要是有自信,那會介懷他身邊彩蝶如雲?!(縱使他真要走,自己也只會當作罷)

做人沒交帶,當然是他不對!
但若果你們本來相處的方式已是如此,那怎好說!!
又若然妳向來反應都是如此激進,比方是我 有什麼也都不想跟妳說!

妳越禁,他越想;
妳想滅絕,他欲偷生;
也許…那正是他怎樣也無法得到,
(故才會無法輕捨)
或許…那只是他僅而殘存的暇想;
(故才說小題大造)
要是如此…對他來說,妳所作所要求的,就是在握煞他的思想空間!

妳對他所施那愛的著緊,只換來一推惡名貶言。試問何苦!?

既然事而至此,那現在就先請問妳幾個問題:妳…
1-還愛他嘛?
2-還想要跟他一起嘛?
仍想…就請擁持“3信”+多作溝通,
若否…就只需堅持一己貫用處理手法來對應就行。那很快就能把自己的男人推到別人懷裡去!*請好好思量*

換轉係我,我都好介意,但係…如果個男朋友係都要同個女仔單獨食飯見面,衰d講句,你都吹佢唔脹

註冊日期: 2015-8-30

砵砵b 發表於 2015-9-24 17:8
睇下我識唔識囉 同埋佢自己會唔會同我講左先

大人我不嬲痾屎都報備架啦

這樣不可以放過,我有這樣經歷!幾好朋友都係假,我朋友相識廿幾年,都可以跟我男友一齊

註冊日期: 2015-2-23

咁你又會唔會單獨同男性朋友出街?
我覺得大家最緊要信任
你同男生出街會同佢講
話佢知同邊個去
同樣地佢都咁樣做的話
我覺得

其實sis好簡單反問佢一句.....
如果我單獨同一個男人出街而冇同你講過!你會唔會覺得有問題?
如果佢識諗...佢會反省...
如果佢答你無問題...即係你地價值觀唔一樣
一下你就跟佢果套...一下逼佢跟你果套
一下就比時間慢慢改變佢既諗法...
唔係你地都唔會有將來