{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

覺得男人真係不可靠,唔知點算好...

註冊日期: 2015-11-22

我係TS(變性人),之前係男仔個時係雙性戀,男女通吃果種,但後尾中意左個男人並為他開始改變自己,繼而開始吃女性荷爾蒙,隆乳到最後做變性手術,咩事都就嗮拒意思做,拒話左完手術會娶我。但完左手術幾個月,距都未提結婚件事,使我好懷疑係咩拒打算反悔,因爲覺得拒慢慢開始疏遠自己

另外手術效果始終唔係太理想,陰道好dry,ml時都無高潮,呢點好upset。 另外做女人好多地方都唔方便,甚至覺得好麻煩。依加唔知點算好,真的好想做返男人。

+ Favorite

註冊日期: 2015-10-20

即係太監?

緊係唔係啦

註冊日期: 2015-7-20

佢咁講根本就介意,咁你都好信嘅?你自己本身係男人應該更加明白男人嘅思想ge wor...=.="

crazy_guys246 發表於 2015-11-23 15:21
佢咁講根本就介意,咁你都好信嘅?你自己本身係男人應該更加明白男人嘅思想ge wor...=.=" ...

但當初拒係好真心緊保證會永遠對我好並娶我得 唔係隨便講果种痲 點知依加變成佄?

唔知依加點算好,好灰。

註冊日期: 2015-7-20

唉,你冇睇台灣kiwi baby?佢做左假胸,男友叫佢咪切J,唔想佢冒風險,切左就即分手,但佢男友本身唔係gay,有幾個前度係真女人,但愛上佢後佢男友唔介意,只怕佢受傷害! 可能你男友果刻係真心,但你改變之後佢又覺得唔係之前幻想咁,咁冇計ga wor!! 你慢慢等啦!我地D真女人恨嫁都未必有人娶,咪又係咁等! 等下先啦,我相信實有人唔介意,真心愛你ge !

crazy_guys246 發表於 2015-11-23 15:47
唉,你冇睇台灣kiwi baby?佢做左假胸,男友叫佢咪切J,唔想佢冒風險,切左就即分手,但佢男友本身唔係gay, ...

慢慢等?等到幾時啊,唔甘心咁等落去,萬一係浪費緊時間點算?

我都做左假胸,大C,隆胸以前好盼望,但依加簡直係折磨,好重好唔方便,運動甚至平時行路都常常阻住嗮。唔知呢個選擇係咩錯嗮?

註冊日期: 2014-12-31

做手術前要做好耐心理評估,絕對無可能比你為個男人變性,係咪你幻想傻咗

血象牙 發表於 2015-11-23 17:20
做手術前要做好耐心理評估,絕對無可能比你為個男人變性,係咪你幻想傻咗 ...

臺灣依加幾寬鬆哦,精神評估只要你堅持同最緊要簽聲明文明,都可以做到,隆胸果D就更加簡單,手續當日就可以辦,即刻可以做添。

艾,don't no what to do...

註冊日期: 2015-1-24

血象牙 發表於 2015-11-23 05:21
crazy_guys246 發表於 2015-11-23 15:47
唉,你冇睇台灣kiwi baby?佢做左假胸,男友叫佢咪切J,唔想佢冒風險,切左就即分手,但佢男友本身唔係gay, ...
慢慢等?等到幾時啊,唔甘心咁等落去,萬一係浪費緊時間點算?

我都做左假胸,大C,隆胸以前好盼望,但依加簡直係折磨,好重好唔方便,運動甚至平時行路都常常阻住嗮。唔知呢個選擇係咩錯嗮?

樓主滿口謊言,變性咁簡單?都唔係咩真正的!當然手術後結果不是理想

註冊日期: 2013-5-12

係咪因為佢係台灣做? 係香港我記得係得一間律敦治醫院有變性手術, 仲要過到一年由幾個醫生做既心理評估先肯做。

PS我都唔知點安慰你, 你不如試下同番相關機構傾下, 香港好似都有幾個呢類組織, 唔好放棄

missmelodyee 發表於 2015-11-23 18:29
樓主滿口謊言,變性咁簡單?都唔係咩真正的!當然手術後結果不是理想

變性係香港好嚴格 所以當時為左簡單手續走去臺灣搞 臺灣寬鬆好多 隆胸只需要本人聲明即可好快安排手術 下身手術麻煩D 需要簽多D證明同卑個心理評估報告 但如果你本人堅持D野都可以搞定 大半年時間就可以做完

lala. 發表於 2015-11-23 18:37
係咪因為佢係台灣做? 係香港我記得係得一間律敦治醫院有變性手術, 仲要過到一年由幾個醫生做既心理評估先肯 ...

係呀 香港好複雜 需要好長時間做心理評估 但臺灣快好多 如果你可以take risk 去泰國仲快 基本上兩個月就可以做完成套工序 但驚泰國風險高 所以去臺灣做 價格貴D

多謝你支持 我依加係有D後悔手術 有D不知所謂 雖然係做變性 但好多人都未將自己當作女人看待

sissyboy 發表於 2015-11-23 18:11
變性係完全無必要

已經後悔 但太遲

註冊日期: 2015-9-18

可能係未習慣jie
唔做都已經做左,後悔,唔開心都無用
倒不如做多d野去適應,行路慢d, 睇多d女人既行為學下,台灣有個劉薰愛都好成功好靚呀,唔講我以為佢真女人添

註冊日期: 2009之前

都唔知點安慰你! 不過我覺得緣份, 你會塭到一個接受你愛你既人!你變性,已經係代表你為左愛情願意付出! 呢點係值得欣賞! 你隆胸會唔會唔好整甘大,唔係帶住佢一日,係一輩子! 好好靜一下想清楚吧!支持你!

dalmatians 發表於 2015-11-23 23:14
可能係未習慣jie
唔做都已經做左,後悔,唔開心都無用
倒不如做多d野去適應,行路慢d, 睇多d女人既行為學下 ...

劉薰愛係好靚,都幾中意佢wor。但變性其實同當初以爲既好唔同,手術前覺得著女裝好興奮日日戴bra好舒服,但隆胸之後因爲大波不得不每日戴bra, 但覺得好重好唔舒服,每晚除衫都可以見到背部既勒痕

其實前幾日都咨詢左可唔可以取出假胸,醫生話係可以但係取出後胸部皮膚會鬆弛難睇

另外手術前都已習慣左坐低小便,但依加要入女厠,通常都需要排隊。有時急上黎都好唔方便好火滾。一句到尾真係懷念做男人既時光,好想返到過去重新黎過。

iammomo 發表於 2015-11-24 00:07
都唔知點安慰你! 不過我覺得緣份, 你會塭到一個接受你愛你既人!你變性,已經係代表你為左愛情願意付出!  ...

多謝支持,其實大C罩杯都唔算超大,有D人會整到D/E CUP添。總之變性前我好中意戴bra,但當時純粹係興奮,到依加變成不得不戴,成爲種負擔,完全唔同嗮。

但如果佢唔回心轉意,真係唔知可以去邊塭到個接受自己既人。其實手術前就係雙性戀,爲左呢個男人先搞到呢個地步,但内心深處其實仲對女人有感覺,甚至夢入面間中都會搞女人,但我知依加呢個睇怕衹能係發夢。

註冊日期: 2011-10-10

黐線!!!!!
我覺得樓主吹水
但如果係真的話
只可以講係
自作孽,自己受