{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

樓主: 魏雯青

一個援交少女的故事

註冊日期: 2016-2-24

5. 動物本能

有人說, 人是萬物之靈, 人異於禽獸. 但其實人都只是動物的一種
動物的本能是傳宗接代, 每個人都有原始慾望.

以下內容含成年人情節, 不喜勿看
wechat:
我: [你叫乜野名? 幾多歲?]
他: [阿dan, 28歲]
我: [明天7點朗豪坊門口等]

第二天, 見面了, dan真人有D瘦同細粒, 但樣子還是有幾分dan的.
我: [想去邊?]
dan: [冇所謂, 你帶路]
感覺他很怕陌生, 跟我保持著距離.
我主動拖著他的手, 他依然靜靜的行著, 很溫文的人.

我: [呀, 你有冇上高登? 我今日上高登睇到...]
他開始有反應了, 原來他是高登仔. 從前我不多上高登的, 自從做了這行後, 聽其他男仔講得多,
於是也會上高登看看.

我: [到了, 這裡]
油麻地的百佳時鐘酒店, 依舊要等才有房入, 但它的好處是夠偏僻.
在等的時候我已經挑逗他, 摸到他下面不止硬, 而且很巨大, 不像一般港男的size.
我: [你咁大既?]
佢: [係呀, 咁你鐘唔鐘意?]
我: [鐘意呀]

一入房我就攬住他狂吻, 他也很配合, 然後一起洗澡.
他真人雖然體格瘦, 但下面卻很巨大. 做這行的女仔都會知, 很多時瘦既人性能力特別強.
而肥既人特別差, 所以我一般都不接受肥仔預約.

他說他和女朋友分手已經半年了, 從他抑鬱的眼神, 感到他很寂寞, 我們聊了一陣天, 然後就進入戲肉.
這size, 這硬度令我意想不到地high, high得不能自拔. 然後看見他像快要射時, 我停了他.
我: [停一停! 你唔好咁快射呀!]

我先來了一次高潮, 然後想再要, 他說夠了, 而我說: [第二q唔計你錢, 送比你, 來多次啦]
之後又來了第2次高潮. 事後, 他說一起晚餐, 於是我們一起晚餐.

我們突然像有聊不完的話題, 晚餐後, 我們又一起行星光大道. 他雖然個子小, 但樣子有點正太, 感覺是純純的男生.
夜了, 要走了,
他問: [不如來我家?]
我竟然答應了.

dan是在窮家庭長大, 他靠自己雙手開創了事業, 卻遇人不淑, 被政府凍結資產, 還要打官司, 女朋友又走左.
我習慣在家裡只穿內衣褲周圍走. 當我坐在他家裡的sofa時, 可能是我M字腿加性感內衣關係.
他突然說很想要, 便把我抱到他的床上, 再用力猛幹.

猛幹後, 我已經來了第三次高潮, 但還是很想要, 還想要第四次, 之後到我做主動騎在他身上不斷猛搖.
但個套已經好乾, 我開始唔夠水, 來不到第四次. 獸性戰勝了我的理性, 騎在他身上的我,
突然起一起來, 蚊走佢個套, 再坐上去繼續猛搖.

他的神情很驚訝, 想推開我, 但之後還是接受了.
其實除了男人,我相信如果不是懷孕和性病風險, 女人也喜歡無套快感的.
換幾個姿勢, 我開始又爽得反白眼, 想起以前最愛的男友怎樣落力幹我,
此時我竟然叫了出來: [射比我啦, 你射比我啦, 我要呀]
[好熱, 好熱丫, 好舒服呀]
如是者, 我這樣就被他中出了, 然後睡得很香, 這天爽得虛脫了
......
第二天醒來後, 我還是很回味, 之後又冇套打了一炮.
然後我就趕緊上學去.

坐的士途中, 我後侮了, 竟然跟陌生人這樣胡混, 萬一有了身孕很麻煩, 更麻煩是,
如果佢有愛滋我未死緊? 我突然慌起來...

待續...

唔識開, 係唔係要登記先寫到blog?

註冊日期: 2015-8-3

雖然唔認同援交,但有d pt真係岩

註冊日期: 2015-4-9

魏雯青 發表於 2016-2-25 17:25
唔識開, 係唔係要登記先寫到blog?

唔使
你開BE acc時就已經有
註:壞女人日記在BE & FB都有backup

樓主應該是維記常客吧XDDDDDD

註冊日期: 2011-10-3

你有冇試過真係對一個客動左情?

註冊日期: 2016-2-6

好似睇戲咁精彩

註冊日期: 2013-8-10

呢個POST應該過幾日就會成為眾人話題,你有幾點講得幾中,我都好認同,睇完你個幾點,雖然都仲未接受到援交呢樣野,但原來冇我想像中禁cheap,留名等你繼續分享,專登走上黎追POST,加油!

註冊日期: 2015-9-23

其實係樓主你幸運吧

註冊日期: 2016-2-16

之後又點?

註冊日期: 2009之前

post to HKgolden

註冊日期: 2014-9-19

GOOD..

6. AIA

上回講到我做左一件無比後悔既錯事, 心情變得複雜.
自從那次之後, 那個叫dan的人keep住wechat我, 話好想再見我, 但我冇乜點理佢.
那次幸好是安全期, 但我第一次同陌生人這樣做, 我很怕, 很想去驗身. 但又很回味.

有一個行內既女仔(我地俗稱行內人叫CC), 同我差唔多大, 叫be小姐, 間中都會傾下心事同食飯.
佢約我一齊去中環的AIA玩, 我一口答應了.

去到既時候先發現, 仲多一個男人
我: [點解多一個男人? ]
be小姐: [佢叫阿傑, 做醫生, 佢包養緊我]
原來係ching(行內叫男客做ching/師兄).
be小姐突然很生氣, 鬧阿傑: [你係唔係男人黎架? 見到我個friend揹住個袋, 唔洗人叫都識做啦! 妖!]
阿傑立即過來幫我揹袋, 我話唔洗, 佢望一望be小姐, be小姐示意憤怒的眼神, 他立即堅持幫我揹.
看見他左右兩邊博頭分別各一個背囊, 分別是我和be小姐的.
阿傑的樣子有點像農夫的C君, 戴粗框眼鏡, 斯斯文文的, 是有點肥和有點靜, 而且是做醫生, 自己有一間診所, 年約33歲, 沒有女朋友, 不, 現在有be小姐.
全個過程, 阿傑都冇乜點玩, 主要是負責幫手揹袋, 比錢, 排隊買野比我地食.
到咁上下差不多冇晒代幣, be小姐: [你去唱啦]
阿傑唱完後回來, be小姐面露不脫: [你玩野牙? 唱咁少邊夠?]
之後阿傑再去唱.
玩了一陣又冇晒, be小姐鬧: [一早就話唔夠, 而家你又要去排隊了, 你係咪攞黎賤?]
於是阿傑又去左唱代幣.
全晚連晚餐差唔多消費左5000, 我自己唔係冇錢玩, 但如果用我既錢一定唔會咁玩...
be小姐對我好好, 是個很善良的女仔, 而且很有義氣, 第一次見佢不斷鬧人, 突然覺得佢好[港女]
be小姐年齡跟我相約, 19歲冇讀書, 未有工作,她外表比我吸引, 有驚人的身材, 34E-25-34, 像唐詩穎的臉孔.
有這樣的外表, 的確唔需要乜野技巧, 男人都好易對佢有[感覺]

玩既過程中我將近來發生既事同be小姐講, be小姐: [咁不如索性叫佢包埋你啦]
我: [下? 未試過比人包, 會唔會好煩?]
be小姐: [有乜煩?  冇錢先會煩!]
我: [我唔缺錢, 只係玩下咋]
be小姐: [錢冇人嫌少law!]

6. AIA

上回講到我做左一件無比後悔既錯事, 心情變得複雜.
自從那次之後, 那個叫dan的人keep住wechat我, 話好想再見我, 但我冇乜點理佢.
那次幸好是安全期, 但我第一次同陌生人這樣做, 我很怕, 很想去驗身. 但又很回味.

有一個行內既女仔(我地俗稱行內人叫CC), 同我差唔多大, 叫be小姐, 間中都會傾下心事同食飯.
佢約我一齊去中環的AIA玩, 我一口答應了.

去到既時候先發現, 仲多一個男人
我: [點解多一個男人? ]
be小姐: [佢叫阿傑, 做醫生, 佢包養緊我]
原來係ching(行內叫男客做ching/師兄).
be小姐突然很生氣, 鬧阿傑: [你係唔係男人黎架? 見到我個friend揹住個袋, 唔洗人叫都識做啦! 妖!]
阿傑立即過來幫我揹袋, 我話唔洗, 佢望一望be小姐, be小姐示意憤怒的眼神, 他立即堅持幫我揹.
看見他左右兩邊博頭分別各一個背囊, 分別是我和be小姐的.
阿傑的樣子有點像農夫的C君, 戴粗框眼鏡, 斯斯文文的, 是有點肥和有點靜, 而且是做醫生, 自己有一間診所, 年約33歲, 沒有女朋友, 不, 現在有be小姐.
全個過程, 阿傑都冇乜點玩, 主要是負責幫手揹袋, 比錢, 排隊買野比我地食.
到咁上下差不多冇晒代幣, be小姐: [你去唱啦]
阿傑唱完後回來, be小姐面露不脫: [你玩野牙? 唱咁少邊夠?]
之後阿傑再去唱.
玩了一陣又冇晒, be小姐鬧: [一早就話唔夠, 而家你又要去排隊了, 你係咪攞黎賤?]
於是阿傑又去左唱代幣.
全晚連晚餐差唔多消費左5000, 我自己唔係冇錢玩, 但如果用我既錢一定唔會咁玩...
be小姐對我好好, 是個很善良的女仔, 而且很有義氣, 第一次見佢不斷鬧人, 突然覺得佢好[港女]
be小姐年齡跟我相約, 19歲冇讀書, 未有工作,她外表比我吸引, 有驚人的身材, 34E-25-34, 像唐詩穎的臉孔.
有這樣的外表, 的確唔需要乜野技巧, 男人都好易對佢有[感覺]

玩既過程中我將近來發生既事同be小姐講, be小姐: [咁不如索性叫佢包埋你啦]
我: [下? 未試過比人包, 會唔會好煩?]
be小姐: [有乜煩?  冇錢先會煩!]
我: [我唔缺錢, 只係玩下咋]
be小姐: [錢冇人嫌少law!]

Miss Fish 發表於 2016-2-25 18:48
你有冇試過真係對一個客動左情?

每一個女仔都一定會有最少一次對客動左真情, 我會寫
我知既行內同客結婚既女仔都有5個, 有1個離左婚

支持,等睇更新

Rabbit有點像壞女人日記中的反面教材XDDDDD

有興趣~ 有d point 好中
笑貧不笑娼 唔後悔就得la
我唔會做但唔會歧視~

註冊日期: 2016-2-16

第一次咁真正了解到