{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

(mimi)旅行期間發現男友出軌了 我好痛苦

註冊日期: 2016-3-13

我第一次係到出post 一直都只係睇 睇到好多關於小三的野 冇諗過呢d野會發生係我身上
我同男朋友一齊四年啦 由大學一年級開始一齊  話說我星期二 3月8日同男友去旅行 係第四日姐係星期五的時候偷睇男友手機 點解我會偷睇呢??其實係因為我男朋友一直有一個好好的女性朋友 識佢早過識我 我之前一直好放心我男朋友同女仔單獨出街 因為我好信任佢 佢話佢呀爸曾經有過小三 所以佢好憎 一定唔會好似佢呀爸咁
直到3月3號星期四個晚我男友話要見佢呢個好朋友 因為呢個女仔中意左人地老公仲同人老公上床..我同男朋友講佢地最近好似見得咁密 可唔可以唔好見 但我男朋友覺得我只係發脾氣而佢個朋友真係有事所以佢冇理我照出 唔知點解個晚我完全訓唔著 明明我之前都好放心佢同人出去 點知原來呢個就係惡夢的開始....
我唔識點表達我覺得唔妥 可能就係女人的直覺?所以我先偷睇男友電話 發現原來男友hide左同個女仔的對話 所以我就禁去wtsapp聯絡人個到搵呢個女仔開返對話黎睇 內容好露骨好心寒 我男朋友叫呢個女仔做bb 係咁話好掛住佢同埋個心多左佢 仲話錫錫會有bb架 我就發現原來佢地已經錫左...我男友仲話個女仔做咩同人老公上床 應該益佢呀麻 我個心真係好痛呀
我男友同我解釋就係個晚佢地出去飲左酒 個女仔唉落去之後佢地就錫左 佢仲係我面前wtsapp個女仔話比我知道左 以後唔會再聯絡 仲面書unfd左佢 我男朋友坦白話佢之前中意過呢個女仔但個時佢有男朋友 後來男友就識左我就追我 bb呢個稱呼一直都係咁...我冇諗過呢四年以黎佢都叫第二個女仔做bb..
但我始終過唔到自己個關 我係酒店訓唔到 訓訓下又喊醒 第二日搭飛機返香港係飛機忍唔住喊 落機個樣好殘人地以為我有病要量體溫...
心好痛好唔開心但又好唔捨得..但滿腦子都係佢地的情慾對話 好心寒
+ Favorite

註冊日期: 2014-12-7

註冊日期: 2016-2-20

明白你個心好痛又那住咁,我都係過來人。知道佢一直呃住你又HIDE左D MSG係幾難受。你估都估唔到身邊一齊幾年既人會咁對自己。我都好明。 忍痛分手。。

註冊日期: 2016-3-9

隔住個mon 都感受到你既痛苦

註冊日期: 2015-10-15

如果選擇相信佢就一直相信佢啦,男人最怕女人不停翻舊帳,喊得多會話你煩㗎。。。
同埋情況未係最差嗰隻。

註冊日期: 2009之前

你男友身痕,加上原本對個女人都有興趣,所以個女人痴埋去撻著晒。我覺得你要冷靜啲面對,拎返個話事權,如果你仲想同佢一齊,就俾佢知你會觀察佢一排。不過你仲後生,呢啲花心男冇左都唔可惜。

註冊日期: 2016-3-10

唉 其實好明白你感覺,我覺得你男友都身有屎 如果唔係點解要hide conversation

陰公豬,同我咁似既,我真係完完全全明白你。我男朋友係貪新鮮,同我嘈交分手哥陣同左第二個一齊過,而家都算錫我我都唔知點,更何況係你?乖,信我,早散早着,咁既人唔值得。

佢hide左不特止 旅行期間日日都有wtsapp小三 唉 真係冇諗過佢同我一齊都掛住第二個 其實我最唔開心的係小三的對話冇咩野 反而係我男友不停flirt佢 我真係接受唔到同佢一齊呢四年佢都叫第二個bb又flirt人 好似比佢厄足四年咁 佢錫小三個晚佢話我發脾氣無理取鬧 佢話佢得好少朋友所以佢會特別珍惜 佢係朋友我係女朋友就係咁簡單 我唔滿意就走 唉
點解要咁對我

註冊日期: 2016-3-1

呢個男人唔要得嫁喇,接二連三咁多大話,仲要咁多藉口(whatsapp講野講到咁露骨,仲要將接吻解釋到好似意外咁)
一齊四年內心都有第二個"bb",我覺得好心寒

註冊日期: 2015-10-11

賤男⋯早飛早著

註冊日期: 2011-7-12

唔洗諗, 分手
喊完要重新出發, add oil sis

註冊日期: 2015-7-19

好明顯你男友同呢個女仔一直四年來都是曖昧關係、有女友仲叫人bb,傻的嗎?你之前無發現只係佢隱藏得好而你又全心全意盲左,呢個女仔都唔慌好野啦搞人老公,兩個狗男女!建議樓主放生男友

分手啦 下個會更好加油

註冊日期: 2014-12-31

分手,你值得擁有更好

註冊日期: 2015-4-8

分手啦 一次不忠百次不用

註冊日期: 2015-9-18

感受到你果種徬徨同不安 好陰公
加油振作呀 如果佢俾唔到信心你繼續落去就抽身啦

註冊日期: 2016-3-12

叫朋友Bb ,已經係有野,樓主唔好比機會佢。

註冊日期: 2009之前

三個字,飛咗佢!

註冊日期: 2013-8-6

祝樓主早日走出陰霾 奉勸一句世上的賤男多的是 唯有愛自己多一些。