{ FORUM - BEAUTY }
Search
Title / Tags Author

{推介}旺角區 細舖平靚正 美容院 (新增脫毛體驗分享)

註冊日期: 2016-7-25

話說本人從來只係睇post,唔會po野,但係呢間美容院真係值得我去打篇野推介比大家!

有留意開呢個post既sis都應該知道我係呢間美容院已經續左唔少次plan 今次我仲做埋脫毛,所以打番個體驗分享比大家參考下
我本身係超級多毛既人,毛毛仲要係又長又黑,一直我都係用剃刀刮,有時就買下脫毛膏用,之前都有去打過彩光,不過效果唔係好理想,打左好多次都好似無咩分別咁,仲要唔平架!!
因為係呢間美容院做開facial,同店主傾開計就知道佢都有做脫毛,就試下啦,到而家打左4次,毛毛比之前少左好多,而且無之前咁黑,仲無之前生得咁快!之前有留意過出面打脫毛既價錢真係唔平,對於我呢D有意全身脫毛既人黎講真係負擔唔起,佢呢度就相對平好多!
不過暫時我只係打左腋下同唇毛,因為一開頭諗住睇下效果先,而家見到效果好,打算進行我既全身脫毛大計
原本我只係想試左腋下先,不過因為佢有組合價,腋下加唇毛12次$4200 我都覺得OK所以就join左!效果都比大公司好,之前係大公司,淨係打腋下都差不多$4000喇

=====================

因為本人工作繁忙,經常無時間回應各位SIS既提問,之前叫我PM你地既SIS希望你地會再入黎睇到我呢個更新啦!我會直接係度公開呢間美容院既資料!我到而家仲有KEEP住幫襯架,最近仲全間舖裝修左,比之前靚左好多,仲有獨立房添!
大家可以follow佢既IG,venga_beautyhouse

各位SIS有咩問題都可以直接whatsapp佢問野架,我自己都已經介紹左好多朋友去呢間美容院做facial,個個朋友都大讚唔會hardsell,服務質素同環境都非常好,終於唔洗再比出面既美容院sell到怕!

依個post都開左一段時間,最近多人問左,我又更新下先!
到而家我已經續左第二次個plan,去左10幾20次期間無sell過我任何野,每次都係純粹朋友傾計/比我訓教,係個plan就黎完先問一問我要唔要再keep住join!服務質素同第一次上去既時候係一樣,唔會愈做愈求奇!真心欣賞依間野!

呢間野我都係係呢個網到見到佢開post,價錢又唔係貴,就諗住平平地做下,挽救下我dry到爆既皮膚,咁見佢有show到電話號碼,就what's app佢問下d資料啦,問佢舖係邊,講下自己既皮膚,之後佢就簡單講左適合我做既facial比我聽,個人比較心急就第二日上左去,係商業大廈黎既,上到去,環境都ok,咁肯定無得同大公司比啦!起碼環境係舒服同企理,之後換好3就開始做,個美容師就幫你蓋好被,仲好細心咁問你凍唔凍,音樂會唔會太大聲,有樣得意既係,佢會問我想聽純音樂定收音機定係自己d歌,佢話鐘意播周杰倫都得架,因為佢有條線可以比你播電話,呢一下即時比我覺得佢同出面既美容院唔一樣,由入門口到我走,佢全程講野都好似當你係朋友咁,好無壓力!
咁我就做左個深層鎖水既facial 試做價$108,有按面有導入既,每個步驟都有同我講做緊d咩,針清果部分對於我黎講係好重要,最唔鐘意出面好多美容院幫你是但清幾下就算仲要痛到死,佢真係好用心咁幫你清,仲要好溫柔,第一次針清可以一滴眼淚都無流過,清完哂仲會有個消炎電療比你做,之後按面係超級舒服,可能係因為佢隻手都幾有肉地既,之後到導入,佢用既唔係一般既超聲波導入,係凍頭黎既,感覺都幾舒服,之後fu mask同倒模就基本野啦!fu左mask我已經舒服到訓著左!到起模出黎,膚色均勻左,塊面好有彈性同好水潤,重要既係終於有一次係做完facial無小丑鼻,面腫腫咁行出黎,仲可以見得人啊塊面!!

最緊張既環節到喇,就係比錢既時候,佢會問你覺得做成點,有無興趣繼續留低keep住做,咁我又覺得佢做得幾好,就即管聽下咩價錢先,結果係$3000有成10幾次facial做,仲要送5次耳燭,仲要每次可以根據皮膚情況做唔同既facial,唔洗好似出面咁限死左一個facial,下次又叫你加錢轉,之後又要買!
呢一刻,個心已經決定左要買,但係身上又無咁多錢,因為佢只係收現金同EPS,佢竟然係我未開聲已經話,如果一次過比唔係咁方便,可以分兩,三次比,佢完全唔介意!所以我毫不猶豫咁買左,第一次比錢比得咁開心!!

到走左之後,佢有再sd 知what's app比我,提我因為今日幫我針清左好多,畢竟係個傷口,叫我唔好食d刺激性食品住!$3000買到個咁窩心既服務,我真係覺得物超所值!

如果要我比分,100分滿分,我比90分,仲有10分係因為佢無包肩頸按摩,但係咁平既價錢,又咁窩心既服務,我覺得值得推介比大家!

+ Favorite

大家都可以去試下,真係真心推介!

註冊日期: 2015-8-9

pm plz!

註冊日期: 2016-7-31

有無網站睇?

註冊日期: 2015-10-28

pm..

註冊日期: 2016-7-5

pm

註冊日期: 2013-1-13

Pm please!!

註冊日期: 2014-7-3

$3000-10幾次facial先?
11次定19次?

註冊日期: 2015-6-26

Pm me plz

註冊日期: 2015-4-4

Pm plz

已PM

dpp 發表於 2016-7-31 20:22
$3000-10幾次facial先?
11次定19次?

已PM