{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

女朋友嬲左唔聽電話連 whatsapp 都 block 埋 :'(

註冊日期: 2016-10-4

23 歲男... 同女朋友拍拖半年了...
拍拖三個月後已經 keep 住嗌交,
主要係圍繞住我成日唔重視佢, 顧朋友多過顧佢,
(雖然我之前平均一個禮拜同佢出街三次)
而且之前我懷疑佢同一個男同事行得好埋,
甚至會單獨出街食飯, 到最後我同佢嘈左一排,
跟住個男同事辭職之後叫好返少少...

今日見面臨走既時候諗住搵相俾佢睇,
點知俾佢見到平時 D 男人 group sd 出黎既性感照 ((上次同佢講過話 del 點知唔記得左
同埋見到我同一個女性友人影既相 ((我同個女性友人完全無野
然後就開始嬲我, 完全唔想同我講野,
電話唔聽, 留言唔覆, whatsapp 直頭 block 埋我 tim...

雖然佢一路都同我講話可能我地唔夾,
想同我分手, 但後尾係又好似俾我說服左,
因為我唔想咁輕易放棄,
我深信如果兩個人一齊努力, 係可以邁向未來...

想問下各位意見,
我依家係咪咩都做唔到,
同埋點樣先可以令佢對我有返信心,
因為我真係好鍾意佢... =(

------------------------------------------------------------------------------------------------------
最新消息...
依家我諗算叫做一齊返...
佢好決絕咁話唔會俾機會我既第二日,
又好突然地話掛住我想見我...
所以我諗算係一齊返了
轉變得太快, 有 D 措手不及...
依家關係好似以前咁了...
+ Favorite

註冊日期: 2014-2-14

只要死chur 有誠意 承諾 一定有用

點 chur 先得
whatsapp block 左,
電話唔聽,
留言唔覆,
訊息唔覆,
得返 ig 佢有睇我 D msg,
但係我已經 sd 左十幾個 msg 俾佢,
再煩佢, 連 ig 都 block 埋我點算

註冊日期: 2016-7-12

隔兩三日先再揾佢啦
似係發小姐脾氣多D
得閒Check下佢有冇unblock你,一unblock就扮死狗氹返佢

註冊日期: 2016-5-8

個個男人都有呢d group嫁啦 我又唔會介意呢d既 好正常 佢似係介意你同果個女仔朋友多d喎 會唔會之前已經發生過d咩 有野過啊?

註冊日期: 2015-10-11

你同個女性友人影左咩相先

註冊日期: 2015-12-28

Email佢

註冊日期: 2016-5-23

簡單,引用段 facebook 上有 share 過影片:如果個女仔唔愛你既,盡快斷絕關係

因為真心,只係浪費大家時間

註冊日期: 2016-9-16

ig 搵多佢最後一次,講清楚你既感受,講明如果佢真係唔想再覆你唔再打擾. 之後, 唔好再搵,完全在佢面前消失. 先生,你可做的都做了, 盡左力, 現在剩係的是她的問題, 你有心,但係時候要看看佢有無心, 佢唔珍惜既, 咪算, 我覺得最緊要公平.

張相其實係個女性友人拎住我部電話黎同我影相,
完全係平排咁影, 無任何親密行為...

到依家佢仲係無睬我 .........
其實無話題係咪就代表兩個人唔夾?

註冊日期: 2016-9-28

冇話題咪自己揾囉,你覺得同人影相冇問題姐吾代表女朋友甘覺得 你又係抵死 有女朋友就可免則免啦!我知有人會話影相有咩問題 但你避忌下會俾到好多安全感女朋友架!

佢已經決絕到話唔會再俾機會我。。。
仲話有好多男仔追佢,實有一個好過我。。。
原因係我唔主動話佢知我屋企既野俾佢知,
同埋以前有個好親密既女仔知道,但我唔話佢知。。。
令佢覺得我當佢咩都唔係。。。
佢話太遲了。。。

傷心,係咪已經無得救。。。

佢好決絕咁話唔會再俾機會我,
話已經俾過好多次機會,
原因係張相入面其中一個係屋企人,
話我無話過佢知屋企既野,
但以前就有一個親密既女仔知,
當佢唔知係咩。。。
仲講到有好多男仔追,大把好過我既男仔。。。

好傷。。。係咪已經無得救?

註冊日期: 2015-10-11

咁點解你唔話你女朋友知呢

註冊日期: 2009之前

點會咁快就同你講有男仔追⋯⋯借頭借路想飛你咋掛

shemiky 發表於 2016-10-6 23:20
佢好決絕咁話唔會再俾機會我,
話已經俾過好多次機會,
原因係張相入面其中一個係屋企人,

冰封三尺非一日之寒。
既然佢都講得咁白,巴打你就無謂再糾纏,放棄罷啦。

註冊日期: 2016-9-15

Lol, 港女一名

註冊日期: 2015-12-27

如果拍得拖你都唔會同對方講你嘅事
反而另一位親密嘅女性朋友知道
會覺得自己什麼都不是好正常
你無俾佢感覺到你有幾在乎佢,幾重視佢,幾需要佢
佢只會覺得自己存在與否對於你黎講都係無所謂嘅事

唔係小姐脾氣
只係當你好中意一個人但對方一啲都唔care你
慢慢只會變得失望繼而絕望
再微細嘅累積左都會變到好大
當個心已經碎到無曬知覺,仲可以點?
所以。。。
唉。。。

可能我俾佢感覺我唔在乎佢,
但其實我係好緊張佢, 亦都好著緊佢,
其實其他人我都唔會講屋企既野,
連我自己都唔記得我有講過俾果個女仔知,
係好耐之前佢 CHECK 我電話既對話,
記到依家...

我唔係有心唔講, 而係我想再穩定 D 先講...
at least 係大家都願意坦白既時候先再講屋企既話題...
而且亦都有叫過佢見下屋企人,
但佢又唔肯......

而且佢都唔多講佢既野俾我知,
連住係邊都收收埋埋...
「只係當你好中意一個人但對方一啲都唔care你」
我反而覺得哩個係我...........
過時過節我第一個諗起既就係佢,
仲會準備埋禮物, 連拍拖三個月同半年紀念日我都記得,
結果佢仲約左朋友... 我等佢等左兩個鐘跟住叫我唔駛等...

shemiky 發表於 2016-10-7 01:13
可能我俾佢感覺我唔在乎佢,
但其實我係好緊張佢, 亦都好著緊佢,
其實其他人我都唔會講屋企既野,

既然段關係本身已經咁差,分手都唔可惜啦!