{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

我想搶番個男朋友

註冊日期: 2017-3-23

我男朋友係我初戀,拍左3年,中學開始大家已經互相鍾意,喺中學嗰陣,係一個頗受歡迎嘅女仔,幾多人追,佢亦係男神,有次咁啱調位一齊坐,日久生情,一個月就一齊左。估唔到大家竟然會一齊,我地出相入對,一齊讀書,考DSE ,一齊考大學。佢對我好好。我要D咩佢都比我,唔開心會氹我。但我成日覺得佢比得唔夠多我,想佢為我付出更多,但有時都會明白大家只係學生,冇經濟能力。

後來大家一齊入左大學(唔同),開始感情變淡。原來大家好多男仔更加浪漫?花巧?有幾個更加開turbo 追我。當然我知道我男朋友好好,所以我冇理到佢地。但就開始覺得佢好悶!直至yr2,我去左一間大公司實習,有個男同事開始追我。佢大我15年,最誇張係日日番工放工都車我,仲送Chaxel手袋比我。我愛我男朋友,但我自問唔想同佢捱!嗰刻我鬼迷心竅問個男同事上咗床,係第一次。

我瞞住我男朋友,每次男同事都送更加多野比我嘅時候,我又會再同佢上床。我已經唔想再咁落去,所以我同我男朋友講感情淡,要分開。佢真係崩潰,日日喺我樓下求復合。有次男同事送我番屋企比男朋友見到,自此佢block曬我所有野。我都好快忘記佢,但係我發現,我每次見男同事,都係上佢屋企搞野。有次仲要求我同佢車震,口交。我拒絕,佢竟然夾硬!其實我算係d咩?sp? 我地公司都只係地下情,後來有一次喺女同事口中知道佢原來女朋友!我當時已經完咗實習,番去讀書。我同佢攤牌,佢話大家係你情我願,最後我地以sp嘅關係維持咗1年。個原因係我連我最愛嘅男朋友都失去咗,我已經同地底泥冇分別,不如以上床麻醉自己。

近排同中學同學gathering,講起我男朋友,我個朋友比我睇佢ig,原來佢去留學嗰時,已經識咗個女朋友。但咁又點?我相信我男朋友以前咁愛我,佢一定會接受我!各位sis覺得我應該結束呢段sp關係,去搶番佢嗎?我有佢女朋友ig,我想send我同我男朋友親蜜照比佢,至少拆散佢地先,再慢慢氹番我男朋友。
+ Favorite

註冊日期: 2017-3-21

唔好做埋啲咁衰嘅嘢啦,呢啲都係你自已搵來嘅,你咁做隻會令你個ex更加憎你,唔識珍惜無左先後悔,呢句話好行但係真!

註冊日期: 2016-7-12

自己衰先仲想搞散人?樓主心地好差!你今日咁係自食其果。

註冊日期: 2017-3-23

點解你認為SEND你地D親蜜照比人地個女朋友就會搞散到人地,你地有親蜜照好正常,因為你地拍過拖,個男人同個女仔解釋返你係佢前度已經冇晒問題

註冊日期: 2016-1-26

你傻架?
你自己做錯, 背叛你 ex, 貪新鮮, 貪人哋送高級嘢俾你,以為人哋真係鍾意你,但最後完來只係個 SP! 而家想搵返個 ex? 人哋已經好幸福咁有新戀情,你憑乜嘢去拆散人哋? 你覺得你咁樣hurt 過個 ex 佢仲會原諒你?

你成個post 都只係講緊自己有幾好,有幾多男仔追, 最後因為貪新鮮貪錢所以 dump 人哋。 你覺得你好靚所以 ex 會接受返你?

傻的嗎?

註冊日期: 2016-3-2

一係膠post
一係你無腦的

仲有果個已經係ex, 唔係你男朋友
好慶幸個男仔宜家有新女朋友,
唔係繼續同你呢個貪慕虛榮呼之則來揮之則去既女人一齊

不過似膠post多囉

註冊日期: 2015-6-5

你又賤又cheap,心地又差,衰過雞

註冊日期: 2015-6-8

臭雞

註冊日期: 2016-2-10

根本唔洗開post.....

註冊日期: 2016-10-6

樓主,你係咪癡左線,
佢唔係你男友,係你前度,
你搞清楚未?

搞散人之後搶番佢,
再氹番我男朋友?
你有病去睇下醫生啦!

你貪錢唔要你前度,
宜家見人好你就想同返人一齊,
你有冇咁賤丫??

註冊日期: 2017-2-5

嘩!好一個自私蟹,自己拜金,仲好意思搞咁多pk野,小心你被天收啊!

註冊日期: 2015-6-5

膠Post, 全新account

註冊日期: 2017-1-11

哈,真搞笑,明明係你衰先,講分手個個又係你
呢啲叫自食其果,報應
你咪搞人地,人地搵到個珍惜佢嘅女仔,就咪搞散人。講真你sd相比個女仔,個女仔一定會問個男仔,而個男仔知道係你sd,只會令佢非常之討厭你。
放生人啦你,人地已經吾係你男朋友啦,醒下啦拜金女。

註冊日期: 2015-9-19

好心你喇!背住自己男朋友,同人搞三搞四,你個格已經好有問題!而家仲要拆散人,你咁做人,就算佢肯同返你一齊,你覺得你以後會心安理得咩?會得到真正的幸福?!唔好再自欺欺人

註冊日期: 2015-7-11

你衰就好
你ex無辜
你吾好害人啦

註冊日期: 2016-11-4

cheap雞呀~

註冊日期: 2016-12-28

又cheap又賤,好心你就繼續比人插,唔好再番黎搵你ex,你ex好無辜,個女仔都好無辜

註冊日期: 2016-5-5

膠Post, 全新account

註冊日期: 2015-11-16

其實講到尾都係你太蠢姐...當佢每次送野比你但又要上床既話你就咪認真,你想要錢要手袋既可以繼續keep呢個sp
但係你唔好諗住可以同ex翻撻,你同佢講分手果刻佢已經對你死心

註冊日期: 2017-3-3

你吾好甘厚面皮啦,錯既係你,吾好以為自己有個靚樣就可以想點就點,你係愛佢你就吾會做甘多令佢傷心既事,你愛既由始至終都係自己同虛榮,你無資格去拆散人地囉