{ FORUM - 新版面意見收集區 }
Search
Title / Tags Author

查看: 1472|回覆: 0

求大家給給意見

[複製鏈接]

註冊日期: 2017-4-14

發表於 2017-4-14 17:59 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
是這樣的,我同我女朋友拍左拖都快5年,佢同我都係番緊兼職,兩個人同居緊,大家夾錢租左層樓住,已經求左婚,準備大概下年結婚。
但係唔知點解,近期佢開始唔太理我,動不動就發脾氣,平時訓覺都一齊訓,佢就開始唔多點同我痴咁埋,試問我自己管理得好好,自己並唔係欲求好勁果啲人,咁依啲都算了。但係比我發現左樣驚人大秘密,有次佢沖涼,我有意無意中見到有人搵佢,點知一睇:XX寶貝。我第一時間心諗,唔會係果啲野掛,於是手多多開佢電話睇下,點知比我估中左,佢同個寶貝既對話已經係睇完都打冷震既果種肉麻,點知重大獲既係,竟然有3個人都係叫咩咩寶貝既名。我當堂心都寒埋,熄番部手機放回原位當沒事發生。連續三晚都沒訓得好,我一直同自己講:咪傻啦,可能係佢啲閨蜜都話唔定,唔洗咁擔心既。就係前日我收工,見到佢同3個男人行出我地住既地方,而且有講有笑攬到實一實,所以我就跟尾跟住佢地。
我頂,入酒店開房,唔係掛,我當下的心情係好想衝去問佢係到做咩。但係我沒做到,係樓下等左好耐,終於有勇氣咁上去搵佢,結果一打開房門,3男一女身上一絲不掛咁係到%#¥,我當堂臉都綠埋,頭上變多頂綠帽咁呆左望住佢地係到搞野,跟住我要走果時佢就衝過泥攬我腳求我原諒佢,佢啲精係到滴滴下咁滴落地,我就推開佢走左。
我唔想沒左一段5年的感情,當初求婚應承嫁比我訂埋婚下年結婚,點解要搞咁既野比我受呢?
求求各位比下意見我,究竟留好定放手好,我決定唔到⋯⋯
回覆
+ Favorite

舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION