{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

(文長)佢肉體出軌兩次,我係米應該汁野走?

註冊日期: 2017-5-17

我同男朋友係姊弟戀,佢今年21我26,我地一齊左差吾多一年半...我地同居左一年,我識佢果時佢係比同年齡既男仔成熟好多,可能係因為佢單親家庭長大,所以佢可以好獨立。
我同佢識果時都無咩代溝,有時佢諗野仲成熟過我,所以我到最後應成左同佢一齊,一齊左之後佢好緊張我,好錫我,但係上年8月既時候,佢同朋友出去飲酒(平時佢日日放工或者放假都會中意係屋企打下機,睇下戲),所以我都無話吾俾佢出去同朋友聚下,果晚我無等佢就訓左教先,到第二朝我發現左佢前一晚飲完酒之後,同朋友去左揼邪骨,開頭問佢佢都吾認,之後佢先認自己果晚飲多左所以先心邪。我同佢一齊之前佢都有講過自己以前有叫雞,但我明白尼d都係過去既事,只要一齊左之後吾會再去就okay...
果一次我已經講分手,佢不停求我原諒佢...
跪係地下狂喊...又係我面前自殘...
到最後我原諒左佢,佢都應承左我吾會再有第二次...我同佢再有第二次我吾會原諒佢...
之後一直都佢吾敢再同朋友出街,一有時間佢都會主動陪住我,一係就係屋企全日都吾出街,所以我由果次之後到而家我都相信佢已經改過... 但琴日早上我發現左佢前日係微信同個大陸女仔對話...個女仔同佢介紹自己,跟住再埋$800/2個鐘,地址果d...我男朋友有應番佢,問佢有無其他相睇,問個女人d相係米真人相泥...之後講到最後我男朋友同個女仔講(一兩日後再搵佢,仲有問佢可吾可以轉地方)個女仔覆佢可以帶佢出去開時鐘,我男朋友話好... 跟住我男朋友佢琴日下午同我講話個同事出去灣仔買野,但我知道果個同事根本吾係同佢一齊出去,而我之前亦都睇到果個女仔個地址都係灣仔果邊... 到今朝我發現左佢電話係琴日下午有上網搵過個女仔詳細地址點去... 同埋連個微信都刪左... 我已經肯定佢琴日有去過個女仔到.... 我由琴晚到今朝都對佢好冷淡,佢不停問我做咩,同埋成日望住我,留意我表情同埋行為,我已經忍住吾係佢面前喊...我係甘行入廁所喊,喊完再番廳....我到而家都無質問佢...我身邊d朋友個個都叫我即刻汁野走...
我吾知點做好...我個心好痛,已經喊到無眼淚...而家望住個屋企入面所有既野都有我同佢一齊生活既畫面....我好吾捨得...我而家好辛苦... 我吾知點樣再開口質問佢...
+ Favorite

註冊日期: 2017-10-10

錯完再錯,機會又唔係冇比過,咁你諗下係咪應該走先?

註冊日期: 2009之前

係以你所知兩次咋,出軌係心癮黎

註冊日期: 2015-8-22

唔捨得就會有第三次至無數次

註冊日期: 2017-11-20

走咩呀
佢好愛妳ga
唔好走呀千祈

註冊日期: 2015-6-8

走啦... 之前話再有第二次吾會原諒佢, 再原諒你就cheap過雞

註冊日期: 2017-7-12

搞完第2個返黎搞你 諗起都核突 你接受到咩?

註冊日期: 2015-8-31

走?間屋你定佢㗎?如果間屋係你的 梗係趕佢走~
你有冇cap到佢wechat圖?撻牌個時又口同鼻拗 佢死口唔認又無計…

註冊日期: 2014-9-28

我唸你地兩個都係租地方既 ,係我就無聲無息咁執野走!

註冊日期: 2014-9-28

你地一齊同居一年已出現兩次 點過人世呀?下次咪玩得秘密的囉!
佢總要細你五年,佢大把時間去玩,小姐你既時間剩唔係好多架咋

註冊日期: 2016-3-2

唔需要深究點質問佢
仲需要質問咩其實?
自己決定離開就把心一橫執野即走,唔使通知佢

註冊日期: 2010-12-5

你可以唔走, 但當再有第3, 4, 5次出現時你要同自己講係你自己攞黎

註冊日期: 2018-1-11

"跪係地下狂喊...又係我面前自殘..."老土戲碼, 自殘傾向既人都分分鍾下次殘你.
只會無限LOOP, 叫雞成癮

註冊日期: 2017-4-17

你先搬走,先再同佢講清楚原因,唔係係間屋入面,分分鐘直接傷害你

註冊日期: 2015-4-8

走吧 走吧 人生難免經歷落痛掙扎
走左第日望轉頭 就知呢個係你一生最英明既決定之一

註冊日期: 2014-10-22

冇辦法,個男仔太後生,冇可能定性,你要佢定性,起碼都要30歲之後 。
咁佢後生仔要出火好正常, 不過當然佢去叫雞呢個行為真係好污糟。同埋見到你形容嘅過程,佢應該係熟窿路嘅人,已經熟曬步驟流程, 擺明例行公事,佢冇得戒㗎喇,戒唔甩㗎喇。
趁你仲唔係好老,你快啲走啦,搵過第二個,你一到三十歲就好難搵。
仲有最好你做body check, 最驚 佢鍾意親密接觸連套都唔用,真係周身病.

註冊日期: 2016-9-1

女人青春好短暫,你而家應該係你人生最美麗,漂亮,最有條件識過好過而家呢個。
係你自己浪費時間,遲d人老珠黃,識過件正常都難。到時你中後悔,中有排喊,不過都無用,因為已經老到無條件識過一件,焗住留係度倍條雞蟲過世,不過,雞蟲分分鐘有小三,一腳踢你走,到時雞蟲都唔要你,你中喊。條路係你自己揀,卜街唔好喊。

註冊日期: 2016-12-27

只能說會走,仲要唔再俾佢搵到自己

註冊日期: 2015-4-18

電燈柱掛老鼠箱 發表於 2018-3-9 01:30
我唸你地兩個都係租地方既 ,係我就無聲無息咁執野走!

認同。佢先得21歲,而你已經26,雖然話寧教人打仔,莫教人分妻,但係你要為自己諗諗,一齊唔係好耐就已經出軌兩次,幾時到老?你又要日日擔驚受怕到幾時?

註冊日期: 2016-6-6

你係咪唔比佢上?