{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

交友app識既到底有冇可能過人世?

註冊日期: 2018-5-21

我同男朋友係交友app識,識左2年,一齊左1年半。以前我地單身,txxder, sxxxtring, jxxt dating, skxxt...真係乜野紅既都玩,我以前係識到好多人,但真係用真心去識人,我覺得就算係網上識既,只要係認真對感情,佢都係咁諗,所以我覺得佢即使係由交友app識,我都好信佢。同佢一齊之後我就del哂d app,佢一直冇del,但話冇用。。。。呢排佢成日話約左人唔得閒,我問係邊個,又話係唔識既。。。我忍唔住去諗,佢用交友app識左第二個

我地用既交友app主題係搵結婚對象,加上我地有好多共同既價值觀,我一直心入面都相信可以開花結果。但最近咁,我真係開始動搖。。。當然我知道搵結婚對象既交友app始終都係交友app。。。但既然佢用得,又同我講好多長遠生活既野。。佢應該係會想同我過人世架嘛。。。

我而家真係好亂,好冇安全感。。。我應該要調節下自己定要點同佢講好?

+ Favorite

註冊日期: 2018-8-31

佢唔del, 話唔玩你信唔信先?
介意就要好好溝通下

如果你選擇調節自己就以後都唔好問

不過好肯定咁話你知,你個心入面有條刺,除非佢DEL,如果唔係解決唔到。

DamonH 發表於 2018-10-3 15:17
佢唔del, 話唔玩你信唔信先?
介意就要好好溝通下

我真係會介意。。。但我驚佢覺得我唔信佢。。。
我應該可以點開口講呢個話題

註冊日期: 2015-4-9

響呢d地方搵個過世既唔係冇可能
但呢個動作技術含量同風險太高

註冊日期: 2018-8-31

pmed

非法改裝嬰兒車 發表於 2018-10-3 15:34
響呢d地方搵個過世既唔係冇可能
但呢個動作技術含量同風險太高

我真心信可以架,我係app入面識既都好正路,見過面最後先揀我男朋友,其他唔係差,而係價值觀唔同姐。

我同我男朋友呢年幾既相處,其實我係好feel到我地會一齊一世,只係最近突然間咁。。。。。。

註冊日期: 2016-7-12

淨係佢唔肯del交友app呢個point,你哋價值觀已經唔同啦。
交友app識嘅有好多都可以過人世,但如果佢同你穩定咗都仲keep住玩,咁佢應該冇心同你過人世囉。

註冊日期: 2017-10-10

唔玩又唔del? 我就不信了⋯

註冊日期: 2018-4-17

交友app可以識到衰人,面對面都一樣可以
講到底都係人格問題
其實由你地拍拖開始,就一定要協議del咗個app佢
殘忍啲講句,佢唔del app,好大可能係俾條後路自己
他日同你鬧分手都可以搵定後備先......
sis你最好同佢攤出黎講清楚,如果佢諸多藉口唔肯del,
嗯......答案都顯而易見了

註冊日期: 2015-4-27

唔係唔可以,有時真係好睇運氣,對象
我係幾年前被人飛左試玩sxxxt, 識左現任,佢好錫我 有責任感,我地下個月結婚了
我地1齊左就互相del app, 認為係對的人仲駛乜在意刪除,我唔覺得佢真係無玩囉

註冊日期: 2018-3-20

搵個舒服的時間,平心靜氣話佢知你的不安,唔係要指責佢,只係大家要溝通,如果佢既反應係發爛炸 話你唔信佢,咁佢9成身有屎,再者...佢咁唔理你感受,行一世你咪仲辛苦

註冊日期: 2010-4-13

我同而家bf都係tinxxx識,識左3個月計、見過5次面左右就一齊左,而家已經一齊左10個月。

好多朋友都話係交友app識嘅都係怪人,但係我覺得嗰個人點對你你係自己知嘅。
我男朋友好take care我,反而係佢自己同左我一齊之後del嗰個app然後都叫我del埋。
雖然我哋未可以好快結到婚但係已經有共識。

註冊日期: 2015-12-6

我同現任都係喺sxxxx到識,我地未正式一齊嗰時佢已經del左個app,我之後都del埋,而家都一齊左差唔多2年,你試下慢慢同佢傾,安全感係互相比ge

註冊日期: 2018-8-18

佢有冇講點解唔del?
佢話約咗個唔識嘅人出街你冇再問?

註冊日期: 2017-5-3

要認真同佢傾下..講真,如果唔玩,點解唔del?瓜田李下,講咩都假!
我同我老公都係交友app識,識左岩傾大家唔提都有共識del左個app!最後結埋婚生埋仔!

註冊日期: 2015-1-9

我同我老婆交友app 識 三個月 有左 八個月結婚 宜家有個兩歲仔 男人冇小朋友更加唔會定落黎。你想佢定 然後慢慢同你plan 機會難d (注:大家都係三字頭。如果你廿歲頭 再定理)

註冊日期: 2018-4-13

交友app只係一個平台,當然人蛇混雜,你要小心識人。5係話會識5到好人過人世,但玩得app,d人唔會真係咁純情阿嘛? 我同我bf都係app識,初初我地大家都冇安全感,如果我開聲叫佢delete,佢一定會,我相信佢冇再用過,但係佢寧願我唔好delete,都好過如果我dl返之後俾佢發現左,佢同我講如果你真係只係交友Apps識朋友同佢講聲就OK, 我梗係都係剷咗。當然啦,呢一個只係信任嘅問題。

註冊日期: 2015-3-16

我同男友都係交友apps識,已拍咗2年,一齊時已協議delete apps,呢個係對雙方既諾,你男友唔肯delete 一定有問題,如果係我,我會同佢講要佢delete,如果佢因此而發脾氣,唔覺佢有幾重視你

註冊日期: 2018-10-6

Pmed, please check

註冊日期: 2017-9-20

點識唔係重點   人格先係重點