{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

mimi- 有家庭再去做ptgf係唔係好過份?

註冊日期: 2018-11-13

我同我老公由拍拖到結婚總共一齊左8年,有分開過,復合無耐就奉子成婚,而家個小朋友已經2歲,但係近呢1年佢成日話攰,就算有精神都只係打機話咁樣可以減壓,好少同我ml, 好多時都係我做主動/佢性需要無咩前戲做插入黎,講真越做越唔開心,可能因為我生完肥左好多,佢成日都叫我減肥,所以對我無晒性趣,成日話我唔會有人要,我有時心諗:真係無咩?我肥啫,但樣貌唔差,所以有一日把心一橫就開左個ac試做ptgf, 心諗如果我咁肥都有人搵肯俾錢,其實應該無我老公講得咁差啫,仲可以減輕負擔幫小朋友報playgroup學前班,就係咁做左半個月,一路有客搵,有啲客搞完想再搞,咁即係我都有價有市啦,我同我老公講:你成日唔搞我小心我去搵第2個男人搞我,佢通常都會話你搵到咪搵囉,減下肥先啦....咁佢係對我有信心我唔會搵第2個,定對自己太有信心,因為佢老婆肥就一定無人要?
+ Favorite

註冊日期: 2014-11-5

Are you serious?????

註冊日期: 2017-11-20

膠文

即係我呢個經歷唔會有人信?

註冊日期: 2017-10-10

假設係真人真事⋯即係你以做雞而自豪? 咁你都好無廉恥wo, 你小朋友係仔定女? 你個女第時出來做雞,你會點諗? 會覺得自已做雞,個女都做雞,冇問題?
如小朋友係仔,佢女友/老婆出去做雞,仲要好自豪,你又覺得點?

註冊日期: 2016-10-29

你係提供性服務,唔係ptgf咁簡單,d男人幫襯你貪你住家菜以為乾淨d咋,有個lon就得,企街個d北姑樣都有市場啦,搵呢d俾自信自己,唉,個小朋友真係慘,讀N班d錢係咁樣得來...
搵sp都好過收錢咁cheap。

註冊日期: 2016-7-12

你老公除咗性方面滿足唔到你,其他方面對你好唔好?你仲想keep段婚姻,定其實都有諗過離婚?
如果仲想keep段婚姻,就唔好做了,咁好傷感情。
如果你諗住離婚,就當搵多個錢。

註冊日期: 2018-10-17

把心一橫就要做出咁既事?

註冊日期: 2014-10-17

你係咪真係咁on9架,做左人老母仲on9真係鄧你個仔羞家。

註冊日期: 2017-3-20

你的婚姻要正視的不是性方面合不合得來, 而是你們的感情早就出了問題, 但你們一直無面對吧? 感情淡了, 一係修復關係, 一係離婚, 不要這樣當沒事. 如果你無小朋友, 你現在在外面做的事, 你為啖氣又好, 令自己comfort又好, 打發時間又好, 只要你自己無hard feeling你地鍾意各有各玩都無所謂。但你是有小朋友的, 如果有日件事穿左, 或你老公發現左在屋企同你嘈俾小朋友聽到, 對他的傷害是你永遠都逆轉不到的。下次再要去做時, 多想想小朋友和自己婚姻未來的路該怎麼走

註冊日期: 2015-8-22

小朋友知道阿媽去做雞幫佢報play group,你覺得無問題?

註冊日期: 2015-8-22

小朋友知道阿媽去做雞幫佢報play group,你覺得無問題?

樓主究竟幾歲,智商好似低能咁。你Topic應該改為:有家庭再去做雞,not ptgf. 要做雞黎揾番自信,仲要咁自豪,你不妨同你老公講下。畀你老公知道佢唔識貨麻

註冊日期: 2015-7-20

咁你老公去尋花問柳撞到你咁你會點?

註冊日期: 2018-10-15

我成日覺得beauty exchange 越黎越少人開post同睇,搵啲員工係度出埋啲膠文。

註冊日期: 2017-6-13

I am a man. If I ask myself how I feel about my wife getting @#$%&ed by others? Hm....I can tell my heart bleeds so much. We watch av videos, no offence, but I intended not to watch those wife getting @#$%&ed in front of husband type. Why? Because I do not believe an usual and normal man would ....dare to know ( not to mention to watch )his wife going to do part time girlfriend.
Cotton candy, it is not too late.......please go back to the right track, if you are listening.

I am a man, a stranger to you, yet it hurts so much once he( your husband ) knows what you are doing...

Yes, we men like to say “look at your appearance, no one would dare to make love to you because you are fat.”sorry....he is wrong, he said that not because he truly thinks you are not attractive, no one would like to @#$%& you( apologise if you find this word offensive). 我哋男人,口講話你無人屌,唉,又點會可以受到那種痛,if he knows you went to @#$%& others.

So please come back ....it is not too late.

There are many different ways to make money. E.g. you can sumo,y sell your underwears and bra to those customers but NOT selling your soul and body. Isn’t it better than getting @#$%&ed by those whom you don’t love? Think about it.

Treat my words rubbish if you don’t care....on the other hand, if you do, still love your man, come back........

Mr. Achilles Wong

註冊日期: 2017-9-19

我感受到母愛既偉大,多謝分享。

註冊日期: 2017-11-6

膠po黎架?如果唔係,其實我都想講,夫妻一齊內左就係咁㗎啦,個個都好似你咁諗咪所有男人都戴晒綠帽?齋睇文章覺得你唔係對家庭不滿,你似係對性生活不滿多啲,你老唔唔主動砌你,咁咪你每次想要都你主動囉,再唔係咪買玩具DIY,你依家出去做你老公知道頭家散左都似

註冊日期: 2018-8-6

註冊日期: 2018-8-6