{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

放棄曖昧 長文 求解答 no FB

註冊日期: 2016-1-19

唔知大家會唔會睇星座?特別係睇自己同埋中意個個人既星座

我自己係獅子女 中意既人係金牛男

同佢傾計就3個月,唔知算唔算曖味,當初我同佢打機識,佢見我上線就會邀下我玩,但都係一時時,去到1月尾2月,佢就開始邀我打雙排,有fd就四排咁樣,打機少不免傾計,佢會問我問題,知道我成日一個人,同我講日日都同我傾計,個陣開始對佢有好感,我本身算係快沉船既人,此終打機識既都係唔好沉住,去到新年,我番左鄉下,個陣佢就日日邀我玩,我捕住佢,佢又捕住我咁,個排真係好開心,雙排都打左成個禮拜,我fd都有同我講對佢有意思就主動啲問佢拎wts,但我邊敢主動,等男方主動,去到我準備番香港,我一個人打機,點知佢上線,佢自己messege我直接比左佢電話叫我wts佢,我勁開心,好似成功左咁,發哂癲。之後大家就開始wts,睇到張icon,係自己個type????。一開頭好尷尬咁唔知講咩,佢冷冷淡淡咁,佢唔肯講佢自己野,當然我又冇點問佢,自己算係被動,有啲時候先主動咁,佢一直維持係冷淡,又未至於唔覆,就覆得慢,大家唔了解大家,都有打機,少左,傾左半個月左右,我就病左,我同佢講病左,佢冇叫我食藥,佢就扮醫生咁叫我"啊",我又跟左佢"啊",之後我就玩下佢,講左啲好猥瑣既對話,佢開始覆得我快左。。之後個關係好左啲,佢玩玩下fb就見到我,未加fd,就wts我見到我個衰樣,過左幾日佢主動add我fb。去到3月頭佢就話想睇戲,想約我去睇咁,我就超開心,終於等到依一日!咁正常人都會睇佢fb,睇下佢個樣真正係點,我fd先見到話出事,我後尾見到啲相都覺得出事,我都驚如果我見到佢唔係心目中既會點算,個心態都係算啦,唔會理住,照出去先,佢就好似安排哂所有野咁,叫我去買幾點飛,叫我買咩位,個陣睇marvel,本身睇第二套但時間唔得,佢做廚房放10點,就唔到時間,唯有睇marvel,個晚佢打左個電話黎,我以為佢禁錯就冇聽,wts傾番。第二日,咁就出去啦,打扮到斯文啊化哂妝出去,為求比佢見到我靚咁樣啦,夜晚淨係食住少少野頂肚,出到去,佢都幾貼心問我幾時出門口啊,去到邊個啲,完全加分!當然未敢沉船,就去到個陣佢突然打電話比我,問我食左野未,去到邊,佢個人變到好唔同,好得意,尷尬唔知講咩,冇野講就cut,去到個到一直等一直等好緊張好緊張好緊張咁,開場時間就見到佢,完全沉左船,好得意又型又靚仔!睇戲個陣有啲位佢就會問我野,挨得勁近,個心係咁呯呯跳,睇完就去食野,係到等佢食完煙先食野,佢禁手機我又禁手機,但都有傾計,佢突然影我相,話send比佢fd睇,等佢食完是但食啲野就番去,之前我同佢打賭,邊個輸就請佢食野,我就輸左,諗住食完野我比錢請點知佢比錢,叫我下次請番佢食大餐,食緊野個陣佢無端端捏我塊面,話我個口好大。
食完就坐車番去,佢陪我等車,個身體接觸就多左,我睇住佢打機,傾計咁樣,一話佢on9就篐住我頸咁樣,完全拉近唔少,行上車個陣,佢都係搭住我膊頭,講左句等你請我食大餐。
坐緊車我冇期望過之後佢會wts我,因為通常冇好感都唔會再有聯絡,點知佢send左張相比我,角度唔差,幾好睇????,最尾個wts我冇覆佢,因為佢冇問我番到去未,如是者番到屋企,都未見佢問我就唔覆佢,自己係到諗佢再唔問就扣分,過左冇耐佢就問左,總算係過得去,番到去都一齊打機同佢啲fd,之後過左一,兩個禮拜,掛住佢想見佢咁岩出到佢附近,佢話攰唔出,唔記得傾啲咩令到我發脾氣勁想喊,就講左我中意佢,佢又冇拒絕,避開依啲話題,仲可以講笑,完全問號!之後就再約其他日子出,食下野咁,都係佢放工時間個啲,對話期間都有講性依啲野,但都係講笑。去到個日出到去,去食野,太晏就好多鋪頭都開始收,求其食,等野食大家禁下手機,佢睇utube,我玩麻雀,佢見我玩就搶我手機玩,我就睇佢玩,食完野佢食煙,食煙係到傾有咩做,我又話佢on9,佢捏我面,冇野做就行,我以為佢講笑去開房,點知真係帶左我去,我係咁走啦唔好玩我啦,推推拉拉於是發生左關係。。發生完我就諗關係可以再進一步,去攬佢又冇拒絕,佢仲摸我頭,準備番去,我就拖佢隻手又冇拒絕又冇放開,咁我就諗應該一齊左,上車個陣佢仲goodbye kiss我同我講番到去wts佢,之後都仲有wts。去到4月我要上堂冇打機,同佢wts,掛住佢想見佢,但我又好攰,想佢過黎揾我,但佢同我講過佢唔會入我個邊,唔知發生過咩事,佢又唔肯同我講,我係到發脾氣,之後算,嬲黎冇意思,打左一大段野比佢,話我真係好中意佢bla bla bla,佢就同我講慢慢黎,唔好係咁逼佢,之後我冇逼過佢,亦都冇再見過面,冇同佢打機,只係wts傾計,自己又唔識點追,就開始上網睇佢星座份人係點樣,點樣追佢,但睇得個啲係可以見到大家個啲先一齊到,我又冇番工,冇錢見佢,佢又冇約我,睇下點先令到佢肯主動約我,wts大部份已經係我主動揾佢,佢都會覆我,但都係慢,有時仲無端端比????依個比我,我係到諗咩事,完全捉摸唔到佢對我係點,純粹曖昧?冇對過我有好感?冇中意我?睇到佢星座個啲係好中意玩曖昧,又被動,中意比人追,就算自己中意都會觀察一段日子先表白。一直拖好辛苦,見佢唔覆唔揾,覆左我都拖好耐先敢覆,唔想秒回佢,唔覆我就嗲佢做咩唔理我,佢話邊有呢,我都想有行動,基於經濟問題,我諗住揾工番,但我驚我兼顧唔到自己,於是揾工番想衝事業,唔想再拖落去,琴日佢生日,同佢講生日快樂個啲,佢話多謝????,我又係到亂諗冇好感唔會send????比我,但係依幾個月入面大家都冇了解過大家,我想了解,但佢都封閉自己咁,自己又唔中意打電話傾計,決定算啦想放棄,揾啲男性fd傾,抒發下,睇下佢地點諗,有咩意見咁,於是想約佢出黎傾,傾完就算,結果佢用公司理由,唔知真假,我算,我再揾其他日子,佢問我星期幾,我就答佢,佢冇覆係到打機,我臨訓就同佢講算啦,唔洗出啦,反正你都唔想見我,我對你黎講可有可無,多謝你依幾個月陪我傾計。佢到依家都冇覆我嚕,我聽男講唔知失去就唔識珍惜,咁我就用依新招睇佢會唔會揾我,會唔會掛住我,不竟日日傾,傾到就3個月。。就算佢最尾冇揾我,我咪當玩下就算,識得放底就得。
好希望有人可以解答下我,好想知金牛男諗咩,咁樣做有冇用?我之前都買過粉晶小狐,都2年幾,唔知仲有冇用,亦都冇戴,放左晶簇上面,求過小狐想同佢一齊,但好似冇咩效果。。亦睇過掌相話我未必同到佢一齊,曖昧一段日子,求解答????!
+ Favorite

註冊日期: 2016-1-19

個啲問號係emoji黎。。佢send比我係被愛emoji同kiss emoji

註冊日期: 2009之前

都食左,仲有咩好覆喎

註冊日期: 2015-8-22

食完免費餐就走喇

註冊日期: 2016-7-12

第一次見面佢點你去買飛,已經知佢對你認真極有限啦,你一早畀佢知道你咁冧佢,仲要咁容易就上咗床,佢梗係玩完就撇啦

註冊日期: 2017-8-23

咁快未一齊就講性,都知唔係認真。係認真既,約會時應該會把握機會了解你背景同為人,亦唔會第一次就急住同你有身體接觸,因為怕嚇親你。

第一次見面後,如果鍾意你應該好快會約第二次,但佢兩星期都無主動,你又主動表埋白,主動去搵佢,幾乎送上門咁濟,難聽d講,係食得唔好晒!食完之後,原來你咁多要求,就跟你說慢慢黎,唔好逼佢,其實佢根本俾唔到你想要既感情關係你

註冊日期: 2016-4-17

好明顯見你主動講性話題覺得你容易食,佢由頭到尾都冇講過中意你,點解都咁容易比人氹到上床?仲要依家咁樣係到問,唔覺得自己好冇腦?

註冊日期: 2018-3-1

其實佢由頭到尾對你都唔係認真,只係想有肉體關係(食得唔好嘥)。第一次見面就有身體接觸,未見面已講性,多數都係想搵食。
一個男人想認真發展,會主動好多,亦至少唔會點你去買戲飛,又唔會你出現係佢附近,佢會唔想出來,就算唔得閒出都會即刻約你其他日子。而果d唔會入你果區果d更加係藉口黎。第一次見,又影你相比朋友睇,感覺係度彈你,多數係食家先會周街同朋友唱,有心發展唔會咁的。
快d忘記佢,搵過個有心發展既,你會知道分別!以後未拍拖唔好發生關係了。咁既開始十次有十次都奶野!

註冊日期: 2018-5-29

你腿都張開開 吾通人地吾上?
甘容易食到又點會珍惜?
等一排la 到佢又痕個時又會搵你架la

註冊日期: 2018-3-12

一睇就知 你一早沈左船 而佢呢 應該係純粹想速食下 不會認真 或者不會想同你有咩長遠發展
同埋呢 你都幾搞笑 記得咁好多野 少少野加分 少少野又扣分 好保守既感覺 但呢 又咁快應承左人開房...
同埋呢 呢d唔係叫曖味.... 人地都講出口算係拒絕啦

註冊日期: 2016-10-5

由佢映你相俾FD睇就知係PLAYER啦, 你俾人欺騙都唔知
係時候醒下!

註冊日期: 2018-6-8

唔星座事
當你主動講你中意佢,而且同佢咩咩左,代表你已經輸左。

註冊日期: 2018-11-26

好明顯做左人地快餐⋯
嗱!蠢一次好喇!記住唔好再有下次喇!