{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

從送終事件去睇女人天性

註冊日期: 2019-6-2

女人天性崇拜權力和金錢,在反送中事件中體現出来。妖婦777為左得到權力,走去做雜 畜條狗, 犧牲香港未來,去完成雜畜佢嘅大一統帝國夢,希望日後雜畜完夢後,可以獲得比現在更多權力。只有女人先會咁狠毒,為左自己利益和錢,不惜犧牲身邊一切,就算當年希魔,屠殺外族和入侵歐洲列國,壞事做盡,但佢嘅目的都糸為左德意志和人民利益,而唔糸自己,呢個就糸男人和女人分別,男人會為左大局和身邊人,盡心盡力,甚至犧牲自己,而女人則相反,為左自己而去犧牲身邊事物。
+ Favorite

示威當日,有良知男人都企出來對抗暴政,而只有極少數女人會企出來,糸因為女人天生愛錢和權力,糸錢和權力面前,絕大多數女人會選擇臣服,777就糸一個好例子。到警察用橡膠子彈攻擊示威者,有唔少女人會支持警方,因為警方代表權力,無論幾錯都好,女人天性關糸都會傾向權力個方,幫佢哋講好說話和不斷去合理化佢哋嘅行為,以下個post連結就糸最好例子!
https://www.beautyexchange.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=797164&extra=&mobile=1&page=8

註冊日期: 2017-6-22

佢唔係只為佢個人利益,
佢係為左佢兩個仔嘅利益。

w c 發表於 2019-6-22 21:57
佢唔係只為佢個人利益,
佢係為左佢兩個仔嘅利益。

我唔覺佢糸為左兩個仔利益而咁做,當妖婦上位後,權慾不斷膨脹,視外國條例如無物,不斷挑戰美國和德國和強推送中條例,明知咁做會引起國際公憤,有機會令香港關糸法被取消,但佢都要咁做去討好主子雜畜,件事玩到咁大,香港人已視佢哋一家為賣港仇人,連雜畜都想拋棄佢,而英國唔排除有機會糸政策上還擊,取消佢一家嘅英國籍和趕佢哋出境,咁樣似害死兩個仔多啲!

有人工
留俾兩個仔

註冊日期: 2019-1-25

絕望男! 發表於 2019-6-22 20:34
示威當日,有良知男人都企出來對抗暴政,而只有極少數女人會企出來,糸因為女人天生愛錢和權力,糸錢和權力 ...

其實你有無去?現場所見男女數目差不多,並不是你所講「只有極少數女人會企出來」。

註冊日期: 2015-8-22

樓主同wc天生一對,結婚喇

近期活動,有男有女
好多年輕人

註冊日期: 2017-3-23

我好肯定佢冇去, 有去嘅話絕對唔會話男多個女
你呢啲咁嘅鍵盤戰士,收皮啦! 唔去,睇電視就當自己知道所有嘢。

註冊日期: 2018-11-26

算9數啦!同樓主講咩都無撚用!
同我地偉大嘅凸手一撚樣,成班香港人叫佢撤回,都當聽唔到
同樓主講改下負面性格,又係當聽唔到
On9仔專諗d on9野

michaelfung2000 發表於 2019-6-23 00:58
你呢啲咁嘅鍵盤戰士,收皮啦! 唔去,睇電視就當自己知道所 ...

我只糸根據常理去推測姐,女人天性崇拜強者、權力和錢,站出來對抗強權,糸違反女人天性,推斷示威者男多女少糸好合理,事實上,警方武力對付示威者,有唔少女人幫警方講好說話  溝女方面,如果你同條女講,你糸警察或做官,啲女糸會出晒水,投懷送抱,女人心中最受歡迎職業,全部都糸在社會上有高地位、擁有權力和收入高嘅職業!

絕望男! 發表於 2019-6-23 17:40
我只糸根據常理去推測姐,女人天性崇拜強者、權力和錢,站出來對抗強權,糸違反女人天性,推斷示威者男多 ...

你都on9嘅,人就係天生崇拜强者、權力和錢。 咁都賴落女人度?我就攞你嚟做例子, 你話過你見到你老細,用啲錢叫女人扮狗覺得好威, 好想學佢, 你淨係呢樣嘢,都係崇拜強者權力同錢啦。 而你覺得你呢樣嘢係負面? 咁咪解釋到點解你嘅人生咁失敗囉,你追求嘅嘢, 自己都認為係負面嘢, 咁你咪冇好嘢喺你身上發生囉, 知唔知道乜嘢係吸引力法則呀?
BTW, 唔係我覺得你失敗, 係你自己覺得。 係你自己覺得失敗喺度出post話要生要死嘅。 同埋你唔好將呢樣嘢瀨落社會嘅錯度, 大多數人係咁你就要跟㗎啦? 大部分人追求權力金錢, 唔通你就唔可以追求藝術修養、 身心靈健康等其他人生目標? 根本就係你作綑自綁, 然後就將自己嘅選擇賴落其他人度, 對自己毫無負責任, 甚至連自己講嘢前都唔去 fact check一下( 睇都唔睇就話上街嘅人男比女多好多), 對自己唔負責任唔到一個點。

註冊日期: 2018-11-26

michaelfung2000 發表於 2019-6-23 06:57
michaelfung2000 發表於 2019-6-23 00:58
你呢啲咁嘅鍵盤戰士,收皮啦! 唔去,睇電視就當自己知道所 ...
我只糸根據常理去推測姐,女人天性崇拜強者、權力和錢,站出來對抗強權,糸違反女人天性,推斷示威者男多女少糸好合理,事實上,警方武力對付示威者,有唔少女人幫警方講好說話  溝女方面,如果你同條女講,你糸警察或做官,啲女糸會出晒水,投懷送抱,女人心中最受歡迎職業,全部都糸在社會上有高地位、擁有權力和收入高嘅職業!

WoW~~~講得十級非常極之好呀!!!我好崇拜你呀~~~~

註冊日期: 2019-2-22

michaelfung2000 發表於 2019-6-23 06:57

Bravo!!! 講得非常非常之好!!!!

michaelfung2000 發表於 2019-6-23 18:56
你都on9嘅,人就係天生崇拜强者、權力和錢。 咁都賴落女人度?我就攞你嚟做例子, 你話過你見到你老細,用 ...

你以為我想架? 糸女人鐘意呢啲野咋,如果我追求藝術修養,咪更加冇人會鐘意我啦! 藝術修養糸女人眼中,只糸垃圾冇鬼用,糸女人心中,錢、權力和地位就糸一切,其他一律都糸垃圾,試下同條女講,做警察好定做IT好? 佢一定同你講做警察好,因為警察有權有地位有錢,女人最崇拜呢啲野!

michaelfung2000 發表於 2019-6-23 18:56
你都on9嘅,人就係天生崇拜强者、權力和錢。 咁都賴落女人度?我就攞你嚟做例子, 你話過你見到你老細,用 ...

吸引力法則咪即糸不斷提升收入,地位和權力囉,當啲女見你有錢有權有地位個陣,咪會被你吸引羅! 我老细就糸好例子,佢成日揸架名貴跑車出入,落老蘭,好多女爭住想坐佢架車遊車河,知道佢住半山,啲女個個都投懷送抱,想做佢情人,明知佢有家室都糸咁!  有錢有權有地位就等於你嘅吸引力!

絕望男! 發表於 2019-6-24 09:49
你以為我想架? 糸女人鐘意呢啲野咋,如果我追求藝術修養,咪更加冇人會鐘意我啦! 藝術修養糸女人 ...

你on79嘅地方咪就係呢度囉!自己追求啲自己都唔鍾意嘅嘢。好,假設你啱,所有女都只係要權力金錢,咁係咪你自己想追求女吖?你自己要追求咋,無人逼你㗎,你27年無女都可以生存到㗎。所以係吖,你想咁㗎!

BTW, 我介紹一個好好用嘅工具畀你,叫「Google」, 唔該你睇下乜嘢叫做「吸引力法則」, 完全唔係你所講嘅嘢, 唔該你唔好自己 齋諗就當係真,當事實。 你而家根本就同係一個港女、怨婦、文塞師奶無分別。

註冊日期: 2016-6-10

公道講句都好多女仔有企出黎呀.,

michaelfung2000 發表於 2019-6-24 10:27
你on79嘅地方咪就係呢度囉!自己追求啲自己都唔鍾意嘅嘢。好,假設你啱,所有女都只係要權力金錢,咁係咪 ...

就糸單身左27年,先想拍拖,再落去真糸孤獨终老:,無奈女人只鍾意有權有地位有錢嘅男人,有錢有權咪有吸引力囉!
你睇下睹王幾受女人歡迎,幾多女人埋佢身!

Apple Leee 發表於 2019-6-24 10:49
公道講句都好多女仔有企出黎呀.,

警察糸除左醫生和律師之外,最受女人歡迎嘅職業,糸權力嘅代表,咁女人又點肯反抗? 見到警察就出晒水啦,內心肯定話好Man好正啦!