{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

男朋友話分開一個月但比我知道左同第二個一齊

註冊日期: 2019-10-16

分個日仲同我講瞞著我同個女仔一齊左幾日
仲要未同我分開就帶反去比佢媽咪見,係咪好有問題?佢之前話佢媽咪唔太中意我但就可以帶個女仔反去見佢媽咪?想問下有無人識尼個女仔?有無佢ig or Facebook
+ Favorite

註冊日期: 2017-10-10

借刀?
點解唔係公開賤男個樣,而要公開個女仔個樣?
你又知唔係賤男呃埋佢? 你都係個賤人wo...女人都難為女人⋯
除非你咩都唔係,純粹借刀攪果個女仔⋯

milktea913 發表於 2019-10-16 13:12
借刀?
點解唔係公開賤男個樣,而要公開個女仔個樣?
你又知唔係賤男呃埋佢? 你都係個賤人wo...女人都難 ...

我就係想搵條女

你搵條女做咩? 雞仔唔管管麻鷹?
會唔會係你條仔9 痕去攪人呀? 一定係個女仔攪你條仔?
而且就算你想好心搵個女仔出來,講個真相佢知,又洗唔洗咁毒貼人相呀? 搵唔到咪唔好搵lo, 亂貼人相擺明借刀啦⋯

milktea913 發表於 2019-10-16 14:16
你搵條女做咩? 雞仔唔管管麻鷹?
會唔會係你條仔9 痕去攪人呀? 一定係個女仔攪你條仔?
而且就算你想好 ...

借刀又點?難道你自己就係?

註冊日期: 2019-2-10

男人就係分左手 馬上可以溝第二件
我都好明白想搵個個囡仔出黎同佢講幾句
或者想好心叫佢小心呢個男人又或想鬧佢兩句

不過無論你搵唔搵到都好

呢個男人就算番博頭
你都可以唔洗要
垃圾係唔值得你擁有

我係過來人
就算你搵到個女仔都好
對個結果都無分別

獨居中女 發表於 2019-10-16 15:32
男人就係分左手 馬上可以溝第二件
我都好明白想搵個個囡仔出黎同佢講幾句
或者想好心叫佢小心呢個男人又或 ...

個陣未分先燥底,仲要好似係佢ex黎

好憎大話精 發表於 2019-10-16 15:38
個陣未分先燥底,仲要好似係佢ex黎

就算係ex都無理由同緊我一齊去搵反佢同佢一齊

講得出借刀又點? 即係你唔係女人,開po唔係搵小三出來打,係賤男一個,溝唔到人就四圍po 人相唱人係小三Lo...

好奇怪,宜家係你條仔出軌,你唔係憎條仔,再貼條仔相去唱,而係貼另一個女人相⋯仲承認係借刀⋯你明唔明咩叫借刀?

至憎女人難為女人(如果你真係女人的話)⋯明明係個男人做錯,有機會兩頭悶,同時有兩條女,但佢講一句說話你就覺得係小三搶你條仔⋯仲要貼人上網⋯咁樣做人好缺得,亦是非對錯不分⋯
又坦白講,你覺得條女做錯咩,要比係Po 相上網?

milktea913 發表於 2019-10-16 16:02
講得出借刀又點? 即係你唔係女人,開po唔係搵小三出來打,係賤男一個,溝唔到人就四圍po 人相唱人係小三Lo ...

我點做關你咩事

傻女 你唔洗問
呢個男人係好有問題
我明你呢一刻好嬲
要搵佢對質
(我個陣直頭想殺左條友)

但佢用得呢招對你
分分鐘佢都應該對佢個ex(或叫現任?)做同樣既野
咩叫佢媽唔鐘意你
如果佢媽唔鐘意你
你嫁俾佢都唔會有好日子過

趁後生無金錢或肉體損失
搵過個好啲架喇

君子報仇 十年未晚
但其實唔洗十年
十個月你都忘記到佢

會唔會覺得果個女仔都同樣比果個賤男呃左? 咁即係你兩個同病相憐⋯
你都未攪清楚就咁樣貼人相,話人係小三搶你男友⋯即係比條仔呃完,又比你隊一刀⋯
你呢類女人都抵比人飛⋯

你點做係冇人理到你,但
天作孽猶可恕,自作孽不可活⋯
即係話本身你比賤男飛好慘,個天可能都會憐憫你,下次比個好男人你⋯但你又將憤怒發洩在另一個女人身上,攪人貼人相唱人,咁就係你作孽,作孽就一定有報應⋯只不過「遠報兒孫近報身」⋯

我呢刻勸你唔好被憤怒朦閉雙眼,但你亦惡言相向⋯牛皮燈籠點極都唔明⋯孽報將隨身⋯

milktea913 發表於 2019-10-16 16:18
你點做係冇人理到你,但
天作孽猶可恕,自作孽不可活⋯
即係話本身你比賤男飛好慘,個天可能都會憐憫你,下 ...

我貼人相係想知佢有無人識佢有Facebook or ig而且無唱過佢

獨居中女 發表於 2019-10-16 16:10
傻女 你唔洗問
呢個男人係好有問題
我明你呢一刻好嬲

唉,謝謝你雖然唔識你
初頭好好,點知就話分開一個月冷靜到已經向好方面諗以為一個月就一個月但就block曬我其他野除左wts就覺得唔妥點知到我見到個post 就燥去佢樓下講清楚打比佢好多次都唔聽,隔好耐先wts反我話去佢二家姐度訓仲話反我轉頭講左冷靜一個月唔搵大家話我無囗齒我就忍唔住篤爆佢post 個句兜兜轉轉send比佢先肯應,先肯反黎講清楚

即係你想搵佢做咩? 同佢講條仔呃緊佢?

咁你呢個方法似乎唔太好,建議你再呃條仔出來,拿佢手機搵,咁樣會更快⋯經驗之談⋯

係,但係條仔wts我係甘話佢都唔應我

milktea913 發表於 2019-10-16 16:31
即係你想搵佢做咩? 同佢講條仔呃緊佢?

咁你呢個方法似乎唔太好,建議你再呃條仔出來,拿佢手機搵,咁樣 ...

專業player 唔會俾你係電話到搵到
因為有幾部電話
有啲好pro架
仲要係同型號

換轉我都唔會應約出現
如果佢出現氹番樓主
(話咩當佢契她 當佢契弟)
都應該順便上到床既就上埋
上唔到之後搵啲野做借口叫分手
全block樓主

問世間垃圾何其多
何必要幫人教仔教女

樓上sis 好有道理,世上唔係所有事都可報復⋯我就信因果報應,係睇幾時報啫,佢欠你負你,始終有身報⋯
唯一可以做ge就係放過自己,唔好比佢攪到咁唔開心,或者做錯事,當上一課,下次戴眼識人就算⋯

呢d 男人真係比你搶到返來,都唔好要啦⋯更加唔好話同佢再糾纏⋯回想返同過呢d 仆乖一齊都想嘔啦⋯