{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

樓主: 可樂小姐

我只想要。。。。。。

註冊日期: 2019-7-30

OhYY 發表於 2020-10-19 03:06
姊妹,現在妳應該先冷靜下來,想想問題的根本。找出解決方案。
1st: 假如,他打柴了,妳會否仍然選擇與他共 ...

Thanks,其實我post完之後都諗咗好多,因為唔止呢度..FB嘅CM我都有睇,一路睇一路反醒自己

Wasabi_00 發表於 2020-10-19 16:49
即是指床上功夫...不過要睇下佢打飛機係咪頻密, 頻密的話會影響行房。
你們打算幾時結婚? 其實婚後生會好d ...

佢幾耐打一次我又真係唔知。。。
結婚未plan,BB嘅話題都純粹只係喺街見到d BB真係太可愛先會幻想吓,但現實真係未必會生...我無信心可以教好一個小朋友

Thanks=)
我想講真係一件好神奇嘅事,呢個post我係16號晚post,17,18號一早已經book咗一晚酒店,我其實係打定輸數。。。
入到酒店房錫錫吓以為有下一步時,佢突然話要去洗手間,出到黎佢就話落去行吓,我話啱啱錫到咁激烈以為有下一步,佢就推搪話啱啱去完廁所好難起機..我就開始問佢問題
1.幾時打過飛機
2.打飛機會唔會軟
3.係咪對我無咗興趣
佢一路只係唔耐煩迴避我d問題,我話逃避無用架,我而家係同你一齊解決問題,如果第3個問題答係嘅,好簡單,分手啦不如
之後大家無出聲一段時間...跟住佢就講咗事實,話而家覺得打飛機時都無以前咁硬,晨 勃仍然有但好似無以前keep住硬咁耐,但一定唔係對我無咗興趣,跟住我話同佢一齊去做個婚前檢查大家都check吓,唔知係咪講咗事實佢放鬆咗,轉個頭我地又試咗次,我安慰佢入入吓軟咗都唔緊要,我會再幫佢起返機,雖然呢次最後佢都無射,不過佢話好似好耐無試過咁硬,我都say咗sorry,可能之前嘅說話令到佢有壓力先會搞到咁....
點知第2朝奇蹟終於黎!!!!喺我地雙方都enjoy嘅情況吓成功咗!!!!!!我真心想喊,好彩係我呢排有做多咗運動,體力係比以往更好,原來運動真係幾緊要,無體力嘅時候呢樣野都會唔得
賽後檢討時佢講返以前我曾經著過一套衫佢好鐘意,平時佢好少表達佢鐘唔鐘意,所以我聽到都好開心
不過我地都會去做個檢查,因為都發現可能有d身體問題係有影響
多謝呢度嘅人同埋FB嘅人d意見,無論真心想幫我定係嗰d好難聽嘅說話我都有接收哂,不過我內心好強大XDDD無你地我都唔會再檢討吓自己
有部份人好真心咁同我傾過計=)有問題嘅唔只我一個,Sis Enjoy,只要嗰個係妳固定同穩定嘅伴侶,喺清潔乾淨嘅情況下同男友/老公係可以用口互相幫忙=)

我都知呢個post絕對荒謬,幾日前先喊哂口咁話2年無,而家就話成功咗,但真係成功咗!!!!好開心LOL
係咪都係覺得似廣告?..Sorry,我其實無野可以sale XDDD

Thanks

註冊日期: 2017-3-20

可樂小姐 發表於 2020-10-19 22:18
Thanks=)
我想講真係一件好神奇嘅事,呢個post我係16號晚post,17,18號一早已經book咗一晚酒店,我其實係打 ...

咁咪好囉,情侶之間溝通真係好重要,希望你地床上活動愈來愈好^^

靈靈@hk 發表於 2020-10-19 23:28
咁咪好囉,情侶之間溝通真係好重要,希望你地床上活動愈來愈好^^

Thanks
嗰日真係同佢傾咗好多佢平時唔肯講嘅野

註冊日期: 2015-8-7

同我一樣,唉,吾通要守寡一世

zitacwc 發表於 2020-10-20 09:27
同我一樣,唉,吾通要守寡一世

同另一半傾吓!!!認真
唔傾過係唔知問題喺邊。。

註冊日期: 2017-10-24

可樂小姐 發表於 2020-10-19 22:18
Thanks=)
我想講真係一件好神奇嘅事,呢個post我係16號晚post,17,18號一早已經book咗一晚酒店,我其實係打 ...

戥你開心,希望從此之後你哋可以開開心心?

EQ08 發表於 2020-10-20 16:32
戥你開心,希望從此之後你哋可以開開心心?

多謝妳

註冊日期: 2009-9-11

我都想分享 我地尋日都成功返 有聽sis講幫忙用口起飛(第一次) 有播柔和音樂 佢亦有草左可能6日精力 種種因素令最後成功 哈

ooo123 發表於 2020-10-23 18:54
我都想分享 我地尋日都成功返 有聽sis講幫忙用口起飛(第一次) 有播柔和音樂 佢亦有草左可能6日精力 種種因 ...

我都戥妳開心
妳幫佢之餘記得自己都要享受呀性係雙方都要滿足架!!!

註冊日期: 2009-9-11

其實我無試過佢令到我有高潮 永遠都係佢岀完之後用玩具電我先有feel .. sosad

註冊日期: 2020-10-29

可樂小姐 發表於 2020-10-16 11:32
我同男友一齊6年,頭4年我地keep住都有sex,佢本身可以一晚至少有2次,之後慢慢黎唔到第2次,咁有一次正正常常嘅sex我都已經好ok。
到近呢2年...佢唔得...唔係軟少少咁簡單,係完全唔得...一係扯唔起...一係扯起咗入唔到。。一入就軟......啱啱發現問題嗰幾次..佢話好攰..做野又要跑數好大壓力呀嗰d解釋。。咁我咪安慰佢體諒佢.....點知就係咁...呢2年完全無成功搞過!係2年呀!!!妳地明唔明由有到無哂嘅感覺?...
我對住佢安慰又安慰咗好多次,講過好幾次陪佢睇醫生...佢剩係唉氣話佢都唔想...就無咗回事...
平時間唔中講出口話我好想要呀…佢又hea吓我咁,話下次我地試吓啦,試完又係唔得
問佢有無打飛機佢又話有。。。唉…今次真係到我唉
重要有次我地又唔成功…咁我又話唔緊要啦。。轉頭大家各自睇IG,俾我無意中發現佢開住個大波女仔嘅IG睇....我個人即刻崩潰勁喊住鬧佢....我完全無諗過要為咗sex而wear爛塊臉。。。之後佢又氹返我...唉
當下...其實我真心想分手
我已經到咗適婚年齡...需要又未正式plan結婚,但我地有時喺街見到d BB好可愛,佢都會話我地第時個BB點點點呀咁,我已經忍唔住反問返佢,你知唔知要有BB嘅首要條件係咩呀?
佢聽到就笑住話我好煩呀~當我講笑
喂大佬,我認真架!!!唔通拖吓手仔有BB呀?!
另外…佢本身又有個遺傳病,唔可以亂食藥...如果唔係我諗我已經買咗偉哥俾佢食......
大家教吓我可以點,係咪一世都係柏拉圖式戀愛........
P.S 我肯定佢出面無第2個/有SP,因為佢個人係完全講唔到大話,一講大話就額頭出哂汗嘅人
文太長...感謝睇到呢度,都希望你地俾d意見。。雖然我要意見都無乜用,當俾我呻吓啦...因為喺現實世界我根本唔敢同朋友講,亦都講唔出口....

有第二個為佢解決