{ LIFESTYLE }
21 May 2020
《夫妻的世界》「全真㥠」意外爆紅! 更係李敏鎬Oppa嘅御用童星!

開劇至今運用「19禁」話題,收視一直高企嘅大熱韓劇《夫婦的世界》,雖然劇集已經上星期週末已經播映完畢,不過話題依舊引起網友討論!最近就有網友發現劇中飾演金喜愛仔仔「李俊英」嘅童星全真㥠,身高隨著拍攝進度,越長越高,年僅14歲身高已經接近180cm!




2012年出道嘅全真㥠,參與過唔少劇集演出,演技經驗相當豐富!當時只有6歲嘅佢客串由孔孝真和蘇志燮主演的大熱韓劇《主君的太陽》,2012年和2016年分別出演劇集《繼承者們》和《藍色海洋的傳說》,飾演男主角「李敏鎬」小時候,可以話係御用童年角色。





全眞㥠嘅「暴風成長」過程亦引起好多韓國觀眾討論,紛紛留言,「孩子們真的長很快」、「哇!竟然是2006年生」、「臉都沒變、身高卻是暴風成長」…等。




不過爆紅嘅同時,關於全眞㥠嘅負面新聞都同時出現,有網友就公開「疑似」係佢嘅facebook帳戶,發現同朋友聊天愛講粗口,又上載比中指的圖畫,並寫着:「女生都滾開」嘅字句,令不少網民大感驚訝。




News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION