{ LIFESTYLE }
11 Oct 2019
【
韓國體育界小鮮肉】足球員鄭勝元天生明星相 透露無女友:我注重內在美!

韓流魔力不時有小鮮肉演員出現,吸納咗唔少姨母級粉絲,原來連體育界都有小鮮肉運動員!講緊嘅就係來自大邱FC足球員嘅鄭勝元,天生明星相嘅佢係球場上嘅一舉一動,都深深令望住電視機嘅女觀眾感受到佢嘅魅力,仲話:「不如係娛樂圈出道喇!」


1997年出生嘅鄭勝元,2016年正式加入大邱FC球隊,更係球隊年紀最小嘅成員,最重要係佢更是U22國家隊嘅隊員。而每次佢有比賽嘅時候,都有一班粉絲到場支持,當然大部分都係女性為主!



鄭勝元都好識做,IG亦不時post出自拍照,平時嘅打扮都相當有型,睇得出身材十分fit!而佢上個月接受訪問時,就透露過而家係單身,而理想型亦無特別條件,話欣賞內在美多過外在美!!我都係唔好講咁多,不如大家即刻follow佢ig喇!




News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION