{ LIFESTYLE }
14 May 2021
【月底播出】長壽美劇《Friends》特別篇星光熠熠 BTS、 碧咸齊齊出演!

經典美劇《Friends》由1994年播出後大受歡迎,劇集一直播到2004年先完結!今年2月就宣佈《Friends》特別篇(Friends: The Reunion)即將開拍,日前終於落實在五月底開播!除了有原班人馬演員回歸之外,更邀請多位世界巨星來客串,就連韓國人氣天團BTS都有份出演,令Army十分驚喜!





據知客串藝人除了有BTS之外,更有Lady gaga、James Corden、Justin Bieber同萬人迷碧咸,真係星光熠熠!








至於BTS出演的原因,相信一定是隊長RM多次在節目中透露過自己英語講得咁流利全靠小時候媽咪買《Friends》DVD俾佢睇,原本睇韓文字幕的他,睇到滾瓜爛熟後就開始看英文字幕的,連續煲咗幾次《Friends》就咁練好英文。





News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION