{ LIFESTYLE }
19 Jul 2019
【第三名周太】女粉自稱下月嫁柏豪 穿上婚紗公開喜帖

周柏豪係2016年,已經跟拍拖10年女友Stephanie結婚,本以為婚後應該唔會再有「晴晴」呢種周太出現,估唔到昨日係社交網站,又出現另一個周太,仲準備好哂白紗喜帖,聲稱會同柏豪818日係尖沙咀五星級酒店舉行婚禮!

周柏豪

周柏豪

今次呢名「周太」叫Linda,其實佢2015年已經係社交網站搞過活動,話係同柏豪嘅結婚活動,有無人去就真係不得而知。而早前Linda多次提到,自己將會同柏豪結婚,仲準備哂柏豪嘅相,婚紗,唇膏,護膚品等等,話係長輩比佢嘅結婚禮物喎!

周柏豪
周柏豪
周柏豪

當然,亦有網友留言話佢唔係周太,佢即刻反駁,「另外也想講講柏豪其實自小也有血友病和腦部問題,我才是他口中的周太,謝!」仲講出非常露骨嘅事情:「我和柏豪的第一次已在澳洲互相給予對方,不容其他人再向我們需索。」

周柏豪
周柏豪
周柏豪

睇黎又有人同前「周太」晴晴爭啦,周柏豪亦無對事件作出表態。當然啦,佢心目中得Stephanie一個周太,而其他「周太」睇怕都等唔到新郎哥現身了!

周柏豪

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION