{ LIFESTYLE }
23 Jul 2019
【雙宋離婚】宋慧喬先提離婚 韓記者爆宋仲基有好多圈內女友!


上月中宣佈離婚嘅宋慧喬、宋仲基,昨日離婚協議正式生效,為1年8個月的婚姻生活劃上句號。離婚原因傳聞傳出多個版本,有指申請離婚調解嘅一方係宋仲基。不過昨天就有韓國娛樂記者金姓記者係個人頻道爆料,「據我所採訪的結果,先選擇離婚調解的人是宋慧喬,不是宋仲基。」

宋慧喬, 宋仲基 

 宋慧喬, 宋仲基

呢位記者就透露雙宋夫婦為咗了更圓滿地解決協議,係宋慧喬主動先提出離婚調解,但期間宋仲基竟突然向法院申請離婚調解,並同時通過律師向各大媒體通知訊息。當時開始陸續傳出宋慧喬嘅負面新聞傳出,包含與朴寶劍不倫戀,背後有陸方資金贊助等等,金姓記者就直言呢啲小道消息全部都唔係事實!

 宋慧喬, 宋仲基

 宋慧喬, 宋仲基

其實有好多網友認為導致離婚歸咎宋慧喬,認為她過去戀愛緋聞多,金姓記者就表示女方只係緋聞比較多,並反問網友,「咁宋仲基就無過去嗎?我做記者期間,聽過很多宋仲基交往圈內女友嘅事,只係佢無公開。」

 宋慧喬, 宋仲基

宋慧喬, 宋仲基

爆料片段播出後,並將呢位金姓記者起底,指當初宋慧喬疑似有陸方資金贊助嘅傳聞就是他所流出,如今卻態度突變為女方平反,引起好多韓國網友熱烈討論!

宋慧喬, 宋仲基

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION