{ LIFESTYLE }
15 Nov 2019
同泫雅拍拖4年感情超sweet! E'Dawn:「就算分手都唔del相!」

去年公開認愛與同門師弟E’Dawn拍拖嘅韓國性感女神泫雅,雖然戀情公開遭到經理人怒炒,但無損佢同男友嘅感情,其後更一同簽約韓國男歌手Psy開設的經理人公司P NATION。暫別樂壇一年嘅佢地,今個月各自推出新歌,更以情侶檔上節目,話題十足!當中E'Dawn獨自出演節目《Radio Star》時,就指雖然女友經常上載甜蜜照,令外界直認泫雅愛自己比較多,但其實自己愛泫雅比較多。

 

E’Dawn解釋指自己因為唔太擅長拍照及自拍,所以不太經常係Instagram放閃。另外亦透露了當初自己吸引泫雅的原因,「其他男生都對佢表現得很關切,但我冇,所以泫雅就格外注意我。」







如果有follow二人instagram嘅讀者,都會見到佢地大量約會合照,提到分手後會點處理,

 

E’Dawn就表示同女友泫雅已經協議好,即使分手都唔會del相,並表示年輕人拍拖都有機會離合,「呢啲都係回憶,如果假裝冇發生過就唔係我哋嘅風格。」

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION