{ LIFESTYLE }
20 May 2020
今次唔買尿片! 
郭富城超市買橙被大媽粉絲生擒!

相信如果係街上咁啱遇到偶像嘅話,大部份都希望可以同對方寒暄同合照。日前就有位城城郭富城嘅河南大媽粉絲做到啦!佢係微信就post出自己係香港超市買嘢嘅時候,遇到偶像郭富城,仲影埋相,相當興奮。不過城城嘅表情先係網友討論嘅重點...





該粉絲就透露偶像城城當時正係水果部揀橙,城城在合照中嘅依舊無放低個橙,並顯露出有些少無奈嘅表情,不過都有好親切咁問河南大媽粉絲來自哪個國家。



其實今次城城已經唔係第一次被野生捕獲,去年九月市民於銅鑼灣舉行集會示威,當日晚上佢就駕駛林寶堅尼Huracán超級跑車現身灣仔,記者發現後並進行採訪,城城當時就指係幫囡囡買尿片。





今年五十有四嘅城城,係今個月初係海港城舉行慈善線上演唱會,唱出經典歌《唱這歌》時,依舊可以擺出22年前「Generation Next ...」,引起網友熱烈討論,大讚對方無論身材還是台型依舊keep得好好。





News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION