{ LIFESTYLE }
18 Feb 2020
梁靜茹前夫離婚2個月 公然調情緋聞女友被罵「賤男」

梁靜茹同趙元同結婚十年,兩個月前正式宣佈離婚,結束多年婚姻。有傳趙元同生性風流,又被踢爆常跟名媛林以婕,林千又等人約會,令外界質疑梁靜茹無法忍受丈夫出軌而決心離婚。兩人離婚兩個月後,趙元同被發現係林千又IG留下露骨留言,兩人關係令人不禁想入非非。


趙元同早前係林千又一張火辣比堅尼相片下,留下「硬了...拳頭硬了。」呢句曖昧不明嘅留言,令人不禁聯想二人究竟咩關係。最令人生疑嘅係,趙元同留完言又刪翻走,似乎都知自己太露骨。可惜網民早已截圖,目前留言事件已經通天,相信全台灣都知趙元同「拳頭硬了」。


其實離婚後嘅趙元同,單身生活非常精彩,完全唔似一個陷入愛情苦海嘅失婚男人,先後同林千又、林以婕等人暢遊新加坡,關係非常親密。但趙元同明明係離婚前先話「在十年的婚姻裡,我一直都是很愛靜茹。很愛這個家。」兩個月後似乎已經忘記呢句「愛的宣言」,繼續風流。

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION