{ LIFESTYLE }
10 Apr 2019
渡邊直美IG宣佈往美國發展:「我會用2019年呢1年睇下會點!」

日本有「搞怪女王」之稱嘅渡邊直美,最近就係IG宣佈獲三年藝人工作簽證,並由今個月開始將到美國紐約發展。原本係日本經常需要錄影節目就要叫停,日前佢向節目幕後人員道別時,感觸地表示,「心中頗為難過,希望不會辜負大家對我的期待。」

渡邊直美

渡邊直美

渡邊直美對於未來係美國嘅生活同工作充滿期待,並決定係當地一邊摸索方向一邊生活,「未知道接落黎係好定壞,但我會用2019年呢1年睇下會點樣!」好多網友同粉絲都替渡邊直美高興,其實佢一路而黎都一度被網友攻擊佢身材,不過性格樂觀嘅佢對於呢啲惡評亦有大方回應,更得到網友力撐!

渡邊直美

渡邊直美 


對於網友嘅惡評,渡邊直美就表示自己唔會在意,並認為與其花時間生氣,不如同自己喜歡的嘅相處、做喜歡同有興趣嘅事。因為佢覺得唔開心嘅時候,做喜歡嘅事就可以忘記討人厭嘅人同事。唔少網友睇到渡邊嘅反應後,紛紛大讚佢十分堅強,留言表示,「心理素質太強」、「有種想喊嘅感覺」。

渡邊直美

渡邊直美

今次渡邊直美走出日本呢個「comfort zone」,相信粉絲們都一定會支持佢!

渡邊直美

Source:Instagram
Text:Alina

KEYWORDS / 渡邊直美
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION