{ LIFESTYLE }
28 May 2020
王菲凍齡外貌現身愛女生日party 網友超羨慕:「睇唔出已經50歲」。

久未公開露面嘅天后王菲,月初就「復出」幕前為抗疫打氣,最近佢就現身女兒李嫣嘅14歲生日party。李嫣將party相放上微博,不過就被網友搵到佢同媽咪王菲嘅合照,都大讚王菲keep得好好,完全睇唔出已經50歲。



相片中,身穿一件簡單的紫色T-shirt嘅王菲,素妝上陣之餘依舊keep住招牌短髮,睇起上黎相當清秀,網友們也紛紛驚呼,「母女也太像姊妹」、「女兒繼承了媽媽的氣質」、「看不出王菲已經50歲」。




相反李嫣就整咗一頭highlight金髮,一身黑色西裝褸及短褲晒長腿。網友紛紛表現估唔到已經咁大個,大讚越大越靚女。





王菲與前夫李亞鵬所生的女兒李嫣,自小天生患有兔唇,王菲在李嫣3個月大的時候就帶佢到美國接受手術。同時亦創立嫣然天使基金,希望可以幫助其他有唇顎裂嘅小朋友。






雖然2013年王菲同李亞鵬離婚,不過二人仍保持友好關係,李嫣每年生日王菲一定出席,7歲生日會上,就連劉嘉玲同梁朝偉都有份出席。

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION