{ LIFESTYLE }
22 Oct 2019
網上瘋傳Lucas接受訪問不滿霆鋒:「只有媽媽陪伴我們!」

2011年跟前妻張柏芝離婚嘅謝霆鋒,佢地嘅兩位仔仔Lucas、Quintus都由柏芝扶養,佢仲經常係IG post出嘅相片。不過最近就有指Lucas罕有地接受訪問,佢係訪問中就抱怨好少時間可以見到爸爸謝霆鋒,甚至話,「佢配不上我媽咪。」引起網上一陣熱議。




Lucas指因為爸爸謝霆鋒工作很忙,自己與弟弟Quintus甚少女見到對方,「我生病了,弟弟發燒了,只有媽媽陪伴我們。」對於媽咪與爸爸離婚一事亦有自己嘅睇法,「我不後悔媽媽跟他分開,他配不上媽媽。」言語間似乎地爸爸謝霆鋒有些不滿。




其實該段所謂嘅「訪問」並無影片同圖片,消息來源不明,可信度不高。對此Lucas接受訪問嘅消息傳出後,謝霆鋒嘅經理人霍汶希(mani)就回覆傳媒時就話:「不作回應。」





而張柏芝與謝霆鋒離婚後,二人嘅感情生活相當令外界關注。首先謝霆鋒與前女友王菲世紀復合,其後柏芝亦誕下第三胎「小王子」,不過就未有向外透露誰是生父。





News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION