{ LIFESTYLE }
13 Mar 2019
沈卓盈IG宣布婚訊:走向人生新一頁

人稱「沈大師」嘅沈卓盈(Jess)今日下午係IG宣佈自己將榮升做人妻,更post同未婚夫係歐洲拍攝嘅婚紗相!Jess表示從來都唔期望驚天動地嘅愛情 ,只求細水長流的甜蜜,不知不覺間原來我們的緣份源於十年前的一面,可是種子並沒有在那一刻萌芽。猶幸上帝的安排、緣份的牽引,令我們在四年前的那一天再次重遇。

沈卓盈

沈卓盈

今年34歲嘅Jess,係18歲嘅時候參加TVB舉辦嘅「《TVB周刊》Cover Girl選舉」奪冠入行,直到去年才正式宣佈與TVB結束16年嘅賓主關係。加入娛樂圈多年嘅佢雖然演藝事業未有代表作,外界對於佢嘅感情生活相當關注,皆因每一位男友都係富二代,甚至曾被取笑其正職係「釣金龜」

沈卓盈

沈卓盈

結婚消息公布後,Jess受訪時就透露男友係外地
求婚,被問到離開TVB係咪為結婚做準備時,佢就解釋係希望自己事業再有新挑戰同發展,感激獲另一半支持。仲對未婚夫有讚冇彈,俾對方100份咁話!

沈卓盈

沈卓盈

Source:Instagram
Text:Alina

KEYWORDS / 沈卓盈
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION