{ LIFESTYLE }
15 Nov 2019
蕭亞軒宣佈即將回歸樂壇 感激「小鮮肉」男友黃皓一直陪伴

去年突然消失台灣樂壇嘅女歌手蕭亞軒(ELVA),傳出健康出現問題,原本推出嘅新專輯一延再延。今日上午,Elva係Instagram宣佈將回歸樂壇,並預計明年中推出新專輯《Naked Truth》,不過呢張專輯有可能亦係佢最後1張全專輯。

 

 

Elva接受台灣媒體訪問時就透露,去年自己因患上憂鬱症所以需暫停工作休養身體,而今年亦係出道20周年,所以特別留言俾歌迷,「在讓我們一起慶祝屬於我們的20周年紀念日。在人生的道路上,不同的不是你去了哪裡,而是你和誰在一起。」她透露新專輯《Naked Truth》其實於兩年前已經錄完,現時是進入後期製作。

 

 

另外,今個月初Elva係微博公開認戀模特兒黃皓(Justin),雖然二人年齡相差16歲,但完全無代溝。據知,二人私底下感情相當甜蜜,Elva更飛到北京陪男友拍攝內地綜藝節目。今次推出新專輯,Elva都有特別感激男友黃皓(Justin)一路以來嘅支持,令佢重新振作。

 

 

 

 

至於今次《Naked Truth》有可能係最後一張專輯,Elva強調不是要退出歌壇,而係希望未來可以用推出單曲方式,回饋一路支持自己嘅粉





News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION