{ LIFESTYLE }
15 May 2021
韓國首隊「蛇精臉男團」Mad Monster爆紅! 真實樣貌係咁樣!

韓國樂壇一年推出多個偶像組合,要成功突圍而出真係唔容易!不過最近韓國樂壇又有新搞作,推出首隊「蛇精臉男團」Mad Monster,出道短短一個月已瞬間爆紅!




JHOTAN組成的Mad Monster係上月底出道,五官全部以「修圖」為特色,首支單曲《Mine Rudolph》不到一個月的時間已有500萬點閱!日前佢哋仲首次登上音樂節目《M countdown》,不過二人當舞蹈動作有手靠近臉部的姿勢時,真實「大叔」就表露無遺!



其實正業是諧星的他們,真實名字為이창호與곽범,係KBS公開招募搞笑藝人出身。因為最近韓國娛樂圈興起「副角」,好似國民MC劉在石就有「知美劉」、「劉三絲」等角色。他們的Mad Monster組合同樣成功掀起熱潮,將兩人的事業再度推上高峰。




News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION