{ LIFESTYLE }
12 Nov 2019
太陽大聲退伍包場慶祝 「退伍派對」齊人唯獨不見T.O.P身影?

BIGBANG成員太陽、大聲一同退伍,令BIGBANG粉絲都相當興奮。加埋G-Dragon權志龍10月亦成功退伍,全員正式結束兵役!日前佢地着手包左間餐廳搞「退伍派對」,只邀請好友同親人參加,夾埋都得廿個人,但當中竟然無T.O.P份喎!


根據韓媒《WIKITREE》嘅報導,BIGBANG隊長G-Dragon、成員太陽同大聲聚集漢南洞餐廳大搞私人派對慶祝退伍,今次派對相當隱私,黎嘅只有BIGBANG成員親朋好友。可惜現場並無見到BIGBANG大哥T.O.P嘅身影,未知係不被邀請定無暇出席。




T.O.P雖然無出現係派對上,但社交網站就連發十幾個限時動態恭賀三人退伍,當中包括有太陽同大聲嘅照片。可惜舉動亦惹網民不滿,狠批T.O.P借機會「試水溫」復出,亦有人支持T.O.P發文祝福,認為「好朋友退伍也不能發文慶祝?批評的人真的很無聊。」

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION